Sant Julià de Ramis i Olesa es veuran les cares a la final del Campionat de Catalunya Benjamí de futbol sala
FS Notícies | 04/05/2024
L'EFS Sant Julià de Ramis Negre ha superat l'Industrias Santa Coloma (3-1) mentre que l'FS Olesa ha doblegat l'FS Montblanc (10-2) en les semifinals disputades al Pavelló Municipal de Premià de Dalt.

Definida la final del Campionat de Catalunya Benjamí de futbol sala. L'EFS Sant Julià de Ramis Negre i l'FS Olesa s'enfrontaran demà per aixecar el títol després de demostrar la seva superioritat en les semifinals. A partir de les 12.30 hores d'aquest diumenge, i en directe per l'FCF TV, Sant Julià de Ramis i FS Olesa disputaran la final del Campionat de Catalunya Benjamí al Pavelló Municipal de Premià de Dalt

El Sant Julià de Ramis es desfà de l'Industrias Santa Coloma (3-1) per plantar-se a la final

Remuntada gironina i a la final. L'EFS Sant Julià de Ramis Negre veia com Enzo Carmona avançava l'Industrias Santa Coloma a l'inici del segon període després d'una primera meitat de molt respecte on els porters dels dos equips han aparegut en les poques arribades a les porteries. El Sant Julià de Ramis ha avisat amb dues rematades a la fusta i en cinc minuts màgics ha capgirat l'electrònic. L'1 a 1 ha estat obra del porter Marc Rivas en un xut exterior. Superioritat sobre la pista dels de Josep Montiel que mitjançant Francisco i Aniol han lligat la victòria i el bitllet per a la final de demà.

L'FS Olesa supera el CFS Montblanc (10-2) i jugarà la final

L'Olesa ha finiquitat la semifinal en la primera meitat. Els del Baix Llobregat s'han avançat al primer minut de joc i han dominat fins a arribar al descans amb un contundent 5 a 0 a l'electrònic. Un doblet d'arnau Arnau i els gols de Thiago, Marcos i Jan ha encaminat el partit cap a la victòria. En el segon període, mateix guió amb, això sí, més arribades del Montblanc. Thiago ha signat el seu doblet abans que els de la Conca de Barberà encetin el seu marcador amb el 6 a 1, obra de Xavi Garrido. El hat-trick d'Arnau Font i les dianes de Nil, Marcos i Adam han ampliat l'avantatge fins el 10-1. En els darrers instants, Xavi Garrido ha situat el 10 a 2 final al Pavelló Municipal de Premià de Dalt.