SE AEM i RCD Espanyol superen la primera eliminatòria de la Copa de la Reina
Futbol Femení | 13/09/2023
Les lleidatanes han guanyat el Sardoma CF mentre que les blanc-i-blaves la SD Huesca. Per altra banda, el CE Europa ha quedat eliminat.

Estrena a la Copa de la Reina amb sabors diferents pels equips catalans que han competit en la primera ronda aquest dimecres. SE AEM i RCD Espanyol han guanyat el seu duel a domicili al camp del CF Sardoma i SD Huesca respectivament. En canvi, el CE Europa, que ha jugat com a local, ha perdut contra la SD Eibar, equip de la Primera Divisió femenina.

La SE AEM guanya el Sardoma CF (0-2)

El conjunt lleidatà s’ha enfrontat contra el Sardoma CF, de Tercera Federació, dues categories per sota de la SE AEM. En els primers minuts del duel al camp del conjunt gallec, les catalanes pràcticament han demostrat la seva superioritat i sentenciat l’eliminatòria amb el doblet de Mar Rubio en el minut 8 i 12.

El joc ha estat de clar domini lleidatà en què la SE AEM ha tingut diverses oportunitats per ampliar l’avantatge en el marcador. Tot i això, el resultat ja no s’ha mogut més i les lleidatanes han segellat el triomf sense haver de patir en els darrers minuts de l’enfrontament.

El RCD Espanyol treu el caràcter (0-1)

Les blanc-i-blaves s’han enfrontat contra un equip que també competeix enguany a la Segona Federació i a més al camp de la SD Huesca. Ha estat un duel molt igualat en què ambdós equips volien començar amb bon peu el seu camí a la Copa de la Reina.

En el segon temps, el conjunt local ha tingut un penal que ha aturat la portera de l’Espanyol, Romane Salvador, jugadora que va fitxar pel conjunt blanc-i-blau el passat dimarts, en el minut 77’. Ha estat el punt d’inflexió necessari per a les catalanes perquè poc després Maria Lara ha obert la llauna per a les visitants. Ha estat el 0 a 1 definitiu perquè l’Espanyol certifiqui l’accés a la següent ronda.

Desfeta del CE Europa (0-2)

L’equip gracienc arribava al partit amb la il·lusió de fer un bon paper a la Copa de la Reina i a més, per enfrontar-se a un equip acabat d’ascendir a la Primera Divisió femenina com és la SD Eibar. El Nou Sardenya s’ha vestit de gala i en els primers compassos el CE Europa ha creat perill, sobretot a destacar una rematada de cap d’Alba Ramos que ha marxat fregant el travesser.

L’Eibar, però, a poc a poc s’ha adaptat al duel i ha aconseguit marcar per partida doble. Ane Campos, amb un xut imparable pel primer pal, i la diana en pròpia porteria d’Aina Torres. En el segon temps, el conjunt basc ha dominat el partit i ha tingut força oportunitats per a fer el tercer gol. El conjunt dirigit per Joan Bacardit ha estat molt imprecís i finalment ha caigut eliminat de la competició del KO.