Se li escapa l’ascens al Barça Atlètic
Notícies Generals | 23/06/2024
El filial blaugrana, tot i avançar-se en el marcador, ha perdut contra el Córdoba CF en la tornada de la final del play-off d’ascens a Segona Divisió (2-1).

Malastrugança. El Barça Atlètic ha posat el punt final a la temporada aquest diumenge amb l’amargor de la derrota contra el Córdoba CF, que significa l’adeu a l’ascens a Segona Divisió. L’empat a 1 de l’anada de la final del play-off per pujar a l’Estadi Johan Cruyff obligava els culers a vèncer en el Nuevo Arcángel. Héctor Fort ha avançat en el marcador als blaugranes, però un doblet de la referència andalusa, Alberto Toril, ha dinamitat qualsevol opció. El vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Luis Quiñonero, ha assistit al partit.

Bons primers minuts del Barça Atlètic

El conjunt dirigit per Rafa Márquez necessitava la victòria i des del primer instant ha engegat el motor amb les màximes revolucions per a guanyar. Abans de complir el primer minut de joc, els culers han tingut una doble ocasió molt clara de Marc Guiu i Moha Moukhliss. Els bons primers compassos del filial s’han traduït amb el 0 a 1 d’Hector Fort, després de culminar una gran jugada individual.

Un cop els culers han obert la llauna, el conjunt andalús s’ha activat, tot i que sense crear gaire perill. En una acció aïllada, Toril ha rematat a la perfecció una centrada lateral al cor de l’àrea per a empatar.

La segona meitat ha estat més tensa i travada. Els locals han incrementat la pressió i en una errada en sortida de pilota del Barça Atlètic, Toril ha tornat a perforar la xarxa. El davanter del Córdoba ha estat el gran maldecap en aquesta eliminatòria per a la defensa blaugrana, sent l’autor dels tres gols andalusos en la final del play-off d’ascens.

Quedaven encara 30 minuts per a disputar-se. A mesura que s’aproximava el final, Rafa Márquez ha anat afegint revulsius des de la banqueta per a empatar i enviar el partit a la pròrroga. Amb un Barça Atlètic bolcat a l’atac, el Córdoba ha tingut clares oportunitats per ampliar l’avantatge. Per part blaugrana, alguna acció individual de Mika FayeUnai Hernandez.

El duel ha acabat amb derrota blaugrana per 2 a 1. Per segon any consecutiu el filial blaugrana queda eliminat en el play-off d’ascens a Segona Divisió.