Sergio García i Bojan Krkic, dos dels nostres
Notícies Generals | 29/05/2024
Ambdós exfutbolistes catalans han rebut un homenatge en el Catalunya-Panamà per la seva trajectòria amb la Selecció.
Sergio García i Bojan Krkic, dos dels nostres

Gràcies per ser-hi sempre”. Reconeixement per a dues icones del futbol català. La Federació Catalana de Futbol ha homenatjat Sergio García i Bojan Krkic per la seva exitosa i dilatada trajectòria amb la Selecció Catalana Absoluta en la prèvia del partit entre Catalunya i Panamà d’aquest dimecres. Ambdós exfutbolistes han rebut una samarreta quadribarrada emmarcada amb el lema “Gràcies per ser-hi sempre” de part del president de l'FCF, Joan Soteras.

Homenatge als dos màxims golejadors de Catalunya

El punt final de la carrera de Sergio García va coincidir amb la pandèmia del Covid-19 i el partit d’homenatge per a Bojan Krkic previst l’any passat finalment no es va poder dur a terme. Amb el Catalunya-Panamà, ambdós exfutbolistes han pogut rebre el reconeixement de l’afició catalana.

Compromesos amb la Selecció

Sergio García és una icona de la Selecció. El barceloní és el futbolista amb més partits jugats amb Catalunya, un total de 16 enfrontaments, i el màxim golejador amb 9 dianes. La seva estrena perforant la xarxa rival amb la quadribarrada va ser el 2003 amb un doblet contra l’Equador. En la memòria col·lectiva queden les seves dianes contra el Brasil el 2004 o Argentina el 2009. El seu últim gol amb Catalunya va ser el 2016 en el duel contra Tunísia.

TRAJECTÒRIA SERGIO GARCIA AMB CATALUNYA
FUTBOLISTA AMB MÉS PARTITS 16
MÀXIM GOLEJADOR 9