SESSIO DE FORMACIÓ PRÀCTICA BAIX LLOBREGAT
Comitè Àrbitres | 01/10/2012
Divendres 28 de setembre l'equip de capacitació de la sotsdelegació delegació del Baix Llobregat va realitzar una sessió pràctica sobre moviments tècnics, simulant aquests a l'estadi de Les Grasses.
SESSIO DE FORMACIÓ PRÀCTICA BAIX LLOBREGAT El passat 28 de setembre, la delegació del Baix Llobregat va realitzar una classe pràctica de camp a l'estadi municipal d'atletisme de Les Grases de Sant Feliu de Llobregat, adreçada fonamentalment als aspirants que estan realitzant el curs d'iniciació a l'arbitratge i oberta a la resta d'àrbitres de la delegació. Durant la mateixa, es van fer diferents grups de treball que van anar passant per les diferents estacions, a cadascuna de les quals hi havia un responsable que s'encarregava de transmetre diferents coneixements sobre aspectes bàsics de col·locació, moviments sobre el terreny de joc, senyalització, ús del xiulet, llenguatge corporal i tècnica de l'àrbitre asistent.
Els instructors i col·laboradors d'aquestes jornades van ser l'Albert Guerrero Vilella (àrbitre asistent de 3ªDivisió), en Joan Ponce Moreno (àrbitre de 1ªCatalana), en David Talavera Bielsa, Javier Fernández Ruiz, Jesús Martínez Navarro i Miguel Ángel Moreno Villaécija (àrbitres de 2ªCatalana) i en José Antonio Salas Montoro (àrbitre de 2ªDivisió B).
Amb aquesta jornada, ja és la cinquena vegada que es realitza aquest tipus d'activitat a la delegació, aspecte que demostra que resulta molt fructífera, ja que els aspirants poden observar i interioritzar molt millor els continguts que durant una sessió teòrica a l'aula.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.