Sis àrbitres catalanes superen les proves inicials del programa talents de la RFEF
Comitè Àrbitres | 13/12/2021
Durant aquest cap de setmana, sis àrbitres del CTA de l'FCF, integrades en el Programa de Talents i Mentors de l’Arbitratge Femení, superen les proves celebrades a la RFEF.
Sis àrbitres catalanes superen les proves inicials del programa talents de la RFEF

Coral Couso, de la delegació de Barcelona, Agata González, de la delegació de Girona, Irene López, del Vallès Occidental, Florència Muñoz, del Maresme, Iria Pujol, de Lleida, i Andreas Tena, de la delegació de Terres de l’Ebre, han superat de forma satisfactòria aquest cap de setmana els tests físic i tècnic de la fase inicial del Programa de Talents i Mentors de l’Arbitratge Femení. Les jornades han tingut lloc a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, a Madrid.

Properament, les sis àrbitres del CTA de l'FCF passaran a la Fase de Seguiment, formant part del Grup de Desenvolupament de l’Arbitratge Femení del CTA de la RFEF.

Aquesta segona fase consta de tres pilars formatius fonamentals:

  • Seguiment del grup de mentors.
  • Avaluació de partits del grup de supervisors.
  • Participació en els seminaris de les àrbitres de Primera Iberdrola.

Les àrbitres han estat acompanyades per la responsable de l’arbitratge femení del CTA de l'FCF, Anna Zardain, desenvolupant una intensa jornada, amb les proves físiques i exàmens tècnics el dissabte per la tarda, i la participació en quatre sessions tècniques que s’han fet diumenge al matí. A més a més, Zardain i tots els responsables dels comitès territorials han tingut reunions de discussió i coordinació del projecte.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.