Sub 12M- Sis punts amb golejada
Notícies Generals | 13/05/2016
La Selecció Catalana sub 12 masculina ha golejat Aragó per 0 gols a 5 en el segon partit de la fase de grups del Campionat d’Espanya de Múrcia.

ARAGÓ, 0: Alejandro Ramos, Hugo Anglada, Alejandro Esteban, Tahir Berga, Rubén Pérez, Marc Cucalon, Joel Andrés, Jorge Montesinos. També han jugat: Diego Sisamon, Jose Javier Artigas, Diego Rived, Pablo Cortés, Rodrigo Aranaz i Javier Sesma.

CATALUNYA, 5: Oriol Ciurans, Pablo López, Víctor Garrido, Pol Muñoz, Arnau Funuyet, Pablo Paez, Xavi Planas, Víctor Villote. També han jugat: Álvaro Aljama, Xavi Jiménez, Àngel Alarcón, Jan Oliveras, Lucas Mena i Biel Vicens.

Gols: Arnau Funuyet (0-1, 7’; 0-2, 11’); Lucas Mena (0-3, 13’); Xavi Planas (0-4, 26’; 0-5, 27’).

Domini, control i gols, molts gols en el partit entre Aragó i Catalunya. La sub 12 masculina ha fet un gran joc contra un equip bastant tècnic. En els primers minuts, els catalans han sortit imprecisos, fent passades errònies i perdent força pilotes al mig del camp. A poc a poc, però, la Selecció ha anat agafant ritme i ha intensificat la velocitat de les passades. Amb la confiança trobada, les ocasions han començat a arribar i als set minuts de joc, Arnau Funuyet ha obert el marcador amb un xut des de fora l’àrea (0-1). El mateix jugador ha estat l’autor del segon gol. Lucas Mena i Funuyet han fet una bona combinació a tres quarts de camp que ha acabat amb un xut que ha suposat el segon gol des de la frontal de l’àrea (0-2).

Dos minuts més tard, Lucas Mena ha fet una gran jugada individual des de la banda esquerre arribant fins a la línia de fons i, sense angle de xut, ha aconseguit el tercer gol (0-3). Aragó s’ha vist superada en tots els sentits i ja no ha tingut cap ocasió. La forta pressió que han exercit tots els jugadors de la Catalana sobre els rivals no han permès als aragonesos passar de mig camp.

A la represa, Catalunya ha continuat pressionant amb la mateixa intensitat i així ha aconseguit marcar dos gols més. El resultat podria haver estat més ampli, ja que Pablo Paez, Jan Oliveras i Àngel Alarcón han tingut ocasions molt clares. S’han produït diverses jugades on aquests tres jugadors s’han quedat sols davant el porter aragonès, però la pilota se’ls hi ha quedat massa enrere i la defensa rival ha acabat resolent la situació. Ja a les acaballes, des de la banda esquerre, Xavi Planas ha marcat un golàs per l’escaire contrari (0-4). Un minut després, Planas ha tornat a provocar perill enviant la pilota al travesser i el robot li ha caigut a Jan Oliveras. El xut d’Oliveras l’ha rebutjat molt suaument el porter i, finalment, Planas de nou ha marcat el cinquè gol de cap.

El tercer partit del dia serà  a les 19.00 hores contra Navarra.