Sub 12F- Empat agredolç
Notícies Generals | 22/04/2016
Catalunya ha empatat a 1 amb Astúries en un partit on les ocasions i el joc els ha posat la Catalana, que s’ha merescut un millor resultat.

ASTÚRIES ,1: Natalia Alonso, Raquel Castañón, Lucía Hernández, Ana Álvarez, Erika González, Alejandra González, Pamela Jiménez. També han jugat: María González, Andrea Sordo, Olaya Enrique, Alba Delgado, Mirdja Rodríguez, Carla Moolenaar.

CATALUNYA, 1: Marina Mas, Ana Sánchez, Martina Fernández, Laura Mas Serra, Esther Laborde, Laura Mas Berenguer, Júlia Bartel, Ainhoa López. També han jugat: Aura Cerrato, Lucía Carmona, Nerea Romero, Laura Lobo, Meritxell Martín, Carola Fontán.

Gols: Laura Mas Berenguer (0-1, min. 6); Pamela Jiménez (1-1, min. 26).

Superats els nervis i la novetat del primer partit, la sub 12 femenina ha demostrat la seva qualitat davant Astúries, actual campiona d’Espanya. Les jugadores han fet bones combinacions i han tingut moltes ocasions clares de gol, però contra les asturianes també ha faltat rematar millor l’últim xut. Catalunya ha tingut el domini de la primera part, mantenint la possessió de la pilota i arribant a l’àrea rival amb certa facilitat. Laura Lobo ha estat molt activa al davant, ja que gairebé en totes les ocasions ha aconseguit robar la pilota a la defensa. Laura Mas Serra, al mig del camp, ha distribuït amb bon criteri les passades; i la defensa no ha deixat passat cap pilota. Les ocasions s’han anat succeint una rere l’altre, però només ha trobat porteria Laura Mas Berenguer. Al minut 6, Laura Mas Serra s’ha encarregat de xutar una falta des de tres quarts del camp i a Ainhoa López li ha botat massa alta, però Berenguer sí que ha arribat des de la segona línia per rematar de cap i fer el 0-1.

A la segona part, Catalunya també ha dominat i ha tingut les ocasions més clares, però la sort li ha donat l’esquena a la sub 12. Aquesta mala sort ha continuat quan, a  quatre minuts per al final del partit, Astúries ha sabut aprofitar una de les poques accions clares que ha tingut. Pamela Jiménez ha rematat una pilota dins l’àrea que provenia d’una falta de mig camp per establir l’empat. La Catalana, conscient que tenia més arribada que Astúries, ha intentat marcar des dels córners i amb la velocitat de les davanteres, però la pilota s’ha resistit a entrar.

Amb una imatge molt millorada i demostrant que aquesta Selecció té el nivell suficient per passar la fase de grups amb nota, Catalunya suma quatre punts i a les 18.30 hores s’enfrontarà a l’actual subcampiona, Madrid.