Sub18F- Victòria treballada davant un rival exigent
Notícies Generals | 03/02/2016
La Selecció Catalana sub 18 femenina ha jugat un partit amistós davant el CE Seagull (3-4) per anar preparant la segona fase del campionat estatal.

Al Camp Municipal La Barruana, a Sant Vicenç dels Horts, ahir a la nit es va viure un partit molt igualat entre el CE Seagull, de Segona Divisió, i la Selecció Catalana sub 18 femenina. Tot i començar perdent quan només s’havien disputat cinc minuts, la catalana va saber sobreposar-se i anar remuntant a poc a poc. Fent córrer ràpid la pilota, Maria González va empatar després de rebre una passada a l’espai de Paula Fernández. Tot i que el Seagull feia una forta pressió a tot el camp, fet que dificultava la sortida de la sub 18, Irina Uriba va poder avançar a la catalana després de fer una bona paret amb Laia Muñoz (1-2).

A la segona part, la Selecció va sortir una mica adormida i les badalonines van empatar al minut 53 en un contraatac (2-2). La sub 18 femenina va seguir atacant i els seleccionadors, Lluis Cortés i Jordi Gómez, van fer algunes proves pensant en possibles escenaris que es poden trobar a la segona fase del campionat estatal, que es disputa la setmana que ve a Vilanova i la Geltrú. Uribe va marcar el tercer gol gràcies a una jugada conjunta amb Teresa Morató (2-3). El 3-3 el van fer les rival després d’una sacada de banda. I el 3-4 final va ser obra de Laia Ballesté en una jugada d’estratègia de córner.

Segons el seleccionador, Lluis Cortés, “el partit ens va anar molt bé perquè el Seagull és un rival molt fort i ens va exigir molt”.