Sub18M- Derrota amb sabor agredolç
Notícies Generals | 19/11/2015
La Selecció Catalana sub 18 masculina ha perdut 1-0 el partit d’entrenament que ha jugat davant el FC Santboià.

La Selecció sub 18 masculina ha disputat un partit molt igualat contra el FC Santboià, un rival complicat i que ha exigit molt als jugadors de la catalana. El resultat d’un gol a cero ha estat fruit d’un penal dubtós i injust per l’esforç i el treball que han fet els jugadors de la sub 18. A la primera part, Catalunya ha tingut el control del joc, però els contraatacs han estat el taló d’Aquiles de la Selecció. El Santboià s’ha estructurat molt bé i ha tancat línies per evitar qualsevol ocasió de gol.

A la segona part, tot i els canvis que ha dut a terme el seleccionador Dani Poyatos, l'equip ha continuat mantenint el nivell i Catalunya ha tingut alguna bona ocasió per empatar el partit, però el Santboià ha defensat amb una gran organització posicional.

Tot i la derrota, la sub 18 masculina ha tingut bons moments de joc i l’actitud dels jugadors ha estat molt bona. El duel ha estat una prova positiva contra un rival molt exigent, i a la Selecció li ha servit per seguir conjuntant i preparant l'equip per a la primera fase del Campionat d’Espanya.