Subies a la Feixa Llarga i al Municipa de Cornellà
Notícies Generals | 25/05/2014
El president de la FCF, Andreu Subies, assisteix a la remuntada de L'Hospitalet davant del Cadis i al partit històric del Cornellà davant de l'Izarra.

L'HOSPITALET

Andreu Subies, acompanyat del vicepresident Joan Soteras, ha assistit aquest matí a la Feixa Llarga al costat del president local, Miguel García; el president de la Federación Andaluza de Futbol, Eduardo Herrera; l'alcaldessa de la ciutat, Núria Marín; i el regidor d'esports, Cristian Alcàzar, entre d'altres personalitats.

Després de l'empat a zero al Ramon de Carranza diumenge passat, ambdós equips es presentaven amb necessitat de practicar un joc ofensiu.

El futbol i l'emoció no han arribat, però fins al tram final del partit. Al minut 77, l'equip andalús s'ha avançat. Els riberencs, que necessitaven dos gols per passar l'eliminatòria, no han donat el seu braç a tòrcer i en set minuts màgics, entre el 86 i el 93, han capgirat el marcador, portant la bogeria a la Feixa Llarga.

CORNELLÀ

Ja a la tarda, i en aquest cas acompanyat per la delegada del Baix Llobregat, Paquita Linares, Subies ha presenciat el Cornellà-Izarra, que ha acabat amb l'ascens històric del Cornellà a la 2a divisió B.

Tot i ser un partit que s'ha posat complicat pels homes de Jordi Roger a l'inici (al minut 3 perdien 0-1), les ganes i força del conjunt del Baix Llobregat han permès un triom èpic (3-1) que els ha permès ascendir a la categoria de bronze.

Subies ha estat al costat del president del club, Àlex Talavera.