Tarda amb doble ració de futbol sala en directe des de Ripollet
FS Notícies | 05/02/2022
L’FCF TV ha retransmès en directe una doble ració de futbol sala: FS Ripollet – Barceloneta Futsal, de 2a Divisió B, amb victòria visitant 'in extremis' per 2 a 3; i el FS Ripollet – Barça, de la DH Aleví, amb el 2-7 final.

Tarda d’emoció des de Ripollet. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló Municipal Joan Creus de Ripollet per viure en directe una tarda amb doble ració de futbol sala de gran nivell. I és que a partir de les 18.00 hores, l’FCF TV ha viscut el partit entre el FS Ripollet i el Barceloneta Futsal, de la 2a Divisió B nacional de futbol sala, i que ha finalitzat amb victòria visitant 'in extremis' per 2 a 3. Dues hores més tard ha començat el partit entre el FS Ripollet i el Barça, de la Divisió d’Honor Aleví mixt de futbol sala, amb el resultat final de 2 a 7 favorable als visitants.

Per aquestes retransmissions de l’LCFS en directe, l’encarregat de posar l’anàlisi tècnica ha estat el seleccionador català de futbol sala, Jordi Barrero

FS Ripollet – Barceloneta Futsal CE | 2a Divisió B nacional – Jornada 19 (Grup 3)

Primera part molt igualada entre el FS Ripollet i el Barceloneta Futsal, en què els dos porters, Marc Garcia i Abraham, han estat protagonistes en els seus respectius equips amb grans intervencions. El marcador l’ha obert Moha pel conjunt visitant quan, després d’una gran assistència de Totti, ha marcat el 0 a 1 al minut 7. Tot i això, amb un Pavelló Municipal Joan Creus vestit de les millors gales, el conjunt local ha reaccionat i a través d’Àlex del Barco ha aconseguit empatar, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

En declaracions a l’FCF TV, el president del FS Ripollet, Nando Oruj, i el president del Barceloneta Futsal, David Caballero, han expressat els sentiments després de la primera meitat i han explicat l'objectiu del club per aquest 2022.

La segona meitat ha mantingut el mateix guió que la primera, amb el gol a 1 minut pel final d’Òscar Agustí que ha servit per endur-se la victòria. I és que el Barceloneta Futsal s’ha tornat a avançar per mitjà de Xavi Jaén, que ha etzibat un xut potent per col·locar l’1 a 2. Però el FS Ripollet ha tornat a reaccionar. Daniel Portillo, amb una acció d’estratègia, ha empatat un enfrontament que s’ha decidit a l’últim minut quan Oscar Agustí ha aprofitat un rebot dins l’àrea per establir el definitiu 2 a 3.

Al final del partit, i en declaracions a l’FCF TV, el jugador i porter destacat del matx, Abraham, està molt content per la victòria davant un rival molt complicat.

FS Ripollet – Barça | Divisió d’Honor Aleví mixt – Jornada 14 (Grup únic)

Dos gols en el primer minut de partit. I el primer, als vuit segons. El partit entre el FS Ripollet i el Barça ha començat amb un gol de Biel Anglade, fent embogir a l’afició local que ha tornat a omplir el Pavelló Municipal Joan Creus. Tot i això, el Barça ha aconseguit empatar un minut més tard per mitjà d’Ariel Clemente. A partir d’aquí, els dos equips han tingut ocasions per avançar-se en el marcador, tot i que els blaugrana han estat més encertats i Nacho Melero, de falta directa, ha establert l’1 a 2, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

En declaracions a l’FCF TV, el coordinador del FS Ripollet. Oscar Bayón, i el coordinador adjunt del futbol sala base formatiu del Barça, Ari Santos, han detallat la importància de la base per a un club i els han encoratjat a continuar treballant.

A la segona part, el Barça ha sentenciat en poc més de tres minuts, ja que ha aconseguit col·locar-se amb 1 a 5 a favor. L’escenari s’ha repetit a la segona meitat, i és que Joaquim Nebot, per part del Barça, ha marcat un gol als quinze segons de joc. I instants després, Biel Bustamante i Arnau Mas, de penal, han col·locat l’1 a 5 a l’electrònic. L’entrenador local, Cristian Solis, ha demanat temps mort i aquí el FS Ripollet ha sabut reaccionar i ha trobat recompensa amb un gol de Biel al minut 23. Però poc després, i en el millor moment de Ripollet, el Barça ha marcat el sisè a través de Joaquim Nebot. Ja a les acaballes, Aitor Yago, el màxim golejador de la categoria, ha establert el definitiu 2 a 7.

L’LCFS en directe tornarà la setmana vinent per oferir el partit entre l’AE Penya Esplugues i el FS Salou, de la 3a Divisió nacional de futbol sala.