Tarda d’amistosos de les Seleccions Catalanes de futbol sala
FS Notícies | 15/01/2024
Les Seleccions Catalanes sub 10, sub 12, sub 14 i sub 16 masculines de futbol sala van disputar partit amistós per continuar amb la preparació dels Campionats d’Espanya.

Tarda d’amistosos. Les Seleccions Catalanes de futbol sala continuen amb la seva posada a punt per a la disputa dels Campionats d’Espanya i aquest diumenge 14 de gener van disputar el primer partit amistós del curs, en el cas de la sub 10, sub 12 i sub 14 masculina de futbol sala; mentre que la sub 16 va disputar un partit amb la ment posada a la fase final del Campionat d’Espanya, que disputaran l’últim cap de setmana de gener a Móstoles (Madrid).

FASE FINAL CAMPIONAT D'ESPANYA SUB 16 I SUB 19 MASCULINA
DIES
  • Del 26 al 28 de gener de 2024
LLOC
  • Móstoles (Madrid)

Les Seleccions Catalanes sub 10, sub 14 i sub 16 masculines de futbol sala van disputar els seus partits amistosos contra els equips Base del FS Ripollet al Pavelló Municipal Joan Creus de Ripollet; mentre que la Selecció Catalana sub 12 va jugar contra el FS Olesa al Pavelló Municipal Can Cases de Martorell.

Catalunya sub 10 masculina 4 – 9 FS Ripollet

La Selecció Catalana sub 10 masculina de futbol sala va disputar el primer amistós de la temporada contra el FS Ripollet, de la Divisió d’Honor Aleví de futbol sala, en un partit en què els quadribarrats van començar amb dubtes i imprecisions, però que van acabar amb bones sensacions. El FS Ripollet va marxar al descans amb avantatge mínim de 2 a 3 i, tot i que a l’inici de la represa, els locals es van col·locar 2 a 5, el partit va acabar amb gols i oportunitats dels gols equips acabant amb bones sensacions pels sub 10 de Catalunya.

Catalunya sub 12 masculina 4 – 7 FS Olesa

La Selecció Catalana sub 12 masculina de futbol sala van jugar el primer amistós contra el FS Olesa, de la Divisió d’Honor Infantil de futbol sala, en què els quadribarrats van anar de menys a més al llarg del partit. I és que a l’inici, el FS Olesa es va col·locar amb 0 a 4 a favor aprofitant els nervis, els dubtes i les pèrdues de pilota dels quadribarrats. La resposta del conjunt entrenat i dirigit pel seleccionador català, Roc Jordana, va ser positiva, van millorar la defensa i després del descans, els catalans van saber jugar de tu a tu i també van deixar bones sensacions.

Catalunya sub 14 masculina 4 – 6 FS Ripollet

La Selecció Catalana sub 14 masculina ha disputat el primer amistós de la temporada contra el FS Ripollet, de la Divisió d’Honor Cadet, amb derrota dels quadribarrats en un partit molt igualat, en què els dos conjunts van tenir oportunitats de gol i en què al descans es va arribar amb empat a 3. A la represa, Catalunya va competir molt bé i va deixar bones sensacions tot i la derrota final per 4 a 6.

Catalunya sub 16 masculina 4 – 5 FS Ripollet

Amb la ment posada a la fase final del Campionat d’Espanya, que disputaran del 26 al 28 de gener de 2024 a Móstoles, la Selecció Catalana sub 16 masculina segueix amb la seva preparació. I ho va fer contra el FS Ripollet, de la Divisió d’Honor Juvenil nacional de futbol sala, en un partit en què Catalunya va definir molt bé a través de l’estratègia, tot i que les pèrdues de pilota, en camp propi, el van condemnar. Al descans, el marcador era d’empat a 2 amb dos gols d’estratègia per part de Catalunya i, a la represa, els de Ripollet van marcar tres gols pràcticament consecutius per col·locar el 2 a 5. Catalunya va reaccionar, i fins i tot va tenir l’empat a les seves botes atacant amb porter-jugador, però el FS Ripollet va acabar guanyant el matx.

Per a consultar les primeres llistes de les Seleccions Catalanes de futbol sala, pots accedir a l’apartat específic de la pàgina web de l’FCF o bé, fent clic AQUÍ.