Tarda de futbol sala des del Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet
FS Notícies | 09/10/2021
Doble ració de futbol sala en directe: Industrias Santa Coloma – Barça, de la DH Aleví; i l’Industrias Santa Coloma – FS Ripollet, de la DH Juvenil nacional de futbol sala.

Tarda de futbol sala en directe. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet per viure una tarda espectacular amb doble ració de futbol sala base. I és que a partir de les 18.00 hores, l’FCF TV ha viscut el derbi català de futbol sala entre l’Industrias Santa Coloma i el Barça, de la Divisió Honor Aleví, amb victòria local per 6 a 1. Dues hores més tard, a partir de les 20.00 hores, l’LCFS en directe ha viscut l’Industrias Santa ColomaFS Ripollet, amb victòria visitant per 1 a 2.

Per aquestes retransmissions de l’LCFS en directe, els encarregats de posar l’anàlisi tècnica han estat els seleccionadors catalans de futbol sala, Jordi Barrero i Rubén González.

Industrias Santa Coloma – Barça | Divisió d’Honor Aleví – Jornada 2 (Grup  Únic)

Primera part molt intensa entre l’Industrias Santa Coloma i el Barça, amb un guió molt ben elaborat pel conjunt colomenc: defensa molt contundent i robant pilotes perilloses a primera línia. D’aquesta manera, el capità Alex Delcan ha marcat el primer. El Barça ha tingut el seu moment al darrer tram del primer temps quan ha estavellat dues pilotes al pal, amb un llançament de deu metres inclòs.

A la mitja part, en declaracions a la Televisió de l’FCF, el coordinador de l’Industrias Santa Coloma, Fran Burgueño, i el coordinador adjunt formatiu del Barça, Ari Santos, han mostrat les sensacions del derbi i els objectius d’aquesta temporada en aquesta categoria.

L’inici de la segona meitat ha decantat la balança del partit amb tres gols pràcticament consecutius d’Alberto Navarro, de Xavi Torrella i d’Alex Delcan. Amb aquest escenari, Nacho Melero ha marcat el de l’honor pels blaugrana tot i que, a la següent jugada, Iván López ha marcat el 5 a 1. Ja a les acaballes, Torrella ha establert el definitiu 6 a 1 que col·loca els colomencs al capdavant de la classificació amb 6 punts de 6 possibles.

Al final del partit, en declaracions a l’FCF TV, el jugador destacat del partit, Xavi Torrella, ha expressat la seva felicitat per la victòria i per guanyar davant un rival directe.

Industrias Santa Coloma – FS Ripollet | Divisió d’Honor Juvenil nacional – Jornada 4 (Grup  3)

Primera part igualada entre l’Industrias Santa Coloma i el FS Ripollet, on el físic i la potència dels dos equips s’ha imposat al joc i a la tècnica. Amb una bona recuperació i ràpida sortida al contraatac, Raúl Pernía ha obert la llauna del marcador, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

A la mitja part, en declaracions a la Televisió de l’FCF, el coordinador de l’Industrias Santa Coloma, Dani Martínez, ha detallat l’objectiu del club en aquesta categoria i s’ha mostrat ambiciós amb aquest equip.

Industrias Santa Coloma ha fet un pas endavant a la segona part, tot i que no han estat encertats de cara porteria i el resultat de 0 a 1 s’ha mantingut fins als darrers instants. Industrias Santa Coloma ho ha provat amb porter-jugador sense èxit i Pol Sánchez ho ha aprofitat per marcar el 0 a 2. Ja als darrers instants, Arnau Omella ha marcat l’1 a 2 definitiu sense temps a res més.

Al final del partit, en declaracions a l’FCF TV, el jugador destacat del partit, Javier Rodríguez, ha expressat la seva felicitat per la victòria i per sumar tres punts importants.

L’LCFS en directe tornarà dissabte 16 d’octubre de 2021, amb la 3a entrega de la temporada des de Mataró per viure en directe el Futsal Aliança MataróBarceloneta Futsal, de 2a Divisió B nacional de futbol sala.