Tarda de gols en directe des d’Arenys de Munt
FS Notícies | 30/10/2021
L’FCF TV ha ofert en directe el partit entre el CFS Arenys de Munt – AE Penya Esplugues, de la DH Juvenil femení; i el CFS Arenys de Munt – CN Caldes FS, de la Tercera Divisió nacional de futbol sala.

Doble ració de futbol sala en directe. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló Municipal Nou d’Arenys de Munt per viure una tarda de luxe amb futbol sala femení i masculí. I és que a partir de les 16.00 hores, l’FCF TV ha viscut el partit entre el CFS Arenys de Munt – AE Penya Esplugues, de la Divisió d’Honor Juvenil femení, amb victòria visitant per 3 a 5. Dues hores més tard, a partir de les 18.00 hores, l’LCFS en directe ha viscut el partit entre el CFS Arenys de Munt i el CN Caldes FS, de la Tercera Divisió nacional de futbol sala, amb victòria visitant per 1 a 4.

Per aquestes retransmissions de l’LCFS en directe, l’encarregat de posar l’anàlisi tècnica ha estat el seleccionador català de futbol sala, Jordi Barrero.CFS Arenys de Munt – AE Penya Esplugues | Divisió d’Honor Juvenil femení – Jornada 5 (Grup únic)

Màxima efectivitat del CFS Arenys de Munt en la primera part, amb la màxima golejadora del grup, Elisabet Santamaria, com a protagonista. I és que la ‘pitxitxi’ ha obert la llauna del marcador al minut 2 després de perseguir i pressionar la pilota a la portera. L’AE Penya Esplugues ha tingut les seves ocasions, però les locals han aconseguit marcar el segon a través d’Ona Sampera. Sense temps de reacció i dos minuts més tard, altra vegada ‘Bet’, ha col·locat el 3 a 0 al lluminós, provocant l’eufòria de l’afició local. L’esforç de l’AE Penya Esplugues s’ha vist recompensat quan, abans del descans, i després d’una bona acció ofensiva, Paula ‘Nieto’ ha marcat el 3 a 1, resultat amb el qual s’ha arribat del descans.

A la mitja part, el coordinador del CFS Arenys de Munt, Joan Jové ha valorat l’inici de temporada i ha expressat les sensacions que han deixat l'equips a la primera meitat.

A la segona part, els dos equips s’han capgirat els guions. L’AE Penya Esplugues ha estat més efectiva i ha estat superior en l’àmbit físic, aconseguint remuntar el matx i endur-se la victòria final. Només començar la represa, ‘Nieto’ ha marcat el 3 a 2 i al minut 33, i pràcticament consecutius, l’AE Penya Esplugues ha remuntat amb dianes de Paloma i de Preciado. Ja a les acaballes, i amb el CFS Arenys de Munt jugant amb portera-jugadora, Nieto ha recuperat una pilota per establir el definitiu 3 a 5.

Al final del partit, la jugadora destacada del partit i autora d'un hat-trick, Paula Nieto, ha mostrat la seva felicitat per sumar tres punts i seguir al capdavant de la classificació.

CFS Arenys de Munt – CN Caldes FS | Tercera Divisió nacional – Jornada 5 (Grup 1)

Màxima igualtat a la primera part entre el CFS Arenys de Munt i el CN Caldes FS, amb poques oportunitats de gol, domini dels dos equips i en què les defenses s’han imposat als atacs. Només dues errades, aprofitades pels jugadors de Xavi Passarrius, han fet pujar el marcador. El primer, després d’una recuperació i assistència de Xavi a ‘Kun’ al minut 10 i, el 0 a 2, al darrer instant després d’una gran definició de Carles.

A la mitja part, el vicepresident del CFS Arenys de Munt, Jaume Bosch, ha detallat els objectius d’aquesta temporada i ha valorat la primera part de l'equip.

A la represa, el guió s’ha mantingut. Partit travat i màxima igualtat en el joc, que ha estat capaç de trencar el CN Caldes FS amb un gran contraatac finalitzat per Xavi. Al minut 31, els homes de Gerard Artigas ho han provat amb porter-jugador, han estat capaços de crear perill i han trobat recompensa amb la diana de Yeray. Fins i tot, el CFS Arenys de Munt ha tingut el segon, però Sergi ha establert el definitiu 1 a 4 sense porter.

Al final del partit, el jugador del partit, Carles, ha expressat l’objectiu de l’equip i la felicitat després de sumar els tres punts.

L’LCFS en directe tornarà dissabte, 6 de novembre de 2021 amb la 6a entrega de la temporada des de Canet de Mar per viure en directe el partit entre el FS Canet i el Gràcia Futbol Sala Club, de la Tercera Divisió nacional de futbol sala.