Taules en el primer partit de la Copa Coca Cola
Notícies Generals | 31/05/2015
La Selecció Catalana Cadet ha empatat a zero contra Aragó en el primer partit del III Campionat d’Espanya - Copa Coca Cola.

Alineacions:

ARAGÓ: Héctor Sánchez, Deibyd Jeampiere Ordóñez, Javier Marín, Jesús Álvarez, Borja Sofi, Carlos Moreno, Jorge Ferrer (29’ David Tapia), Pablo Vila (33’ Diego Hernando), Carlos Vicente, Iván Padilla (38’ Borja Roldán), David Vicente.

CATALUNYA: Iván León, Joan Domingo (31’ Nil Jiménez), Iván Jiménez (36’ Adrià Prado), Óscar Oliver, Sergi Besonias, Óscar Gestí, Joel Quero, Gian Elian Panza, Xavi Cencillo, Joan Castells, David Cimbrón (31’ Arthur Sousa).

Penals: Xavi Cencillo (0-1), Carlos Moreno (1-1), Arthur Sousa (1-2), Jesús Álvarez (2-2), Óscar Gestí (2-3), David Tapia (3-3), Gian Elian Panza (3-4), Carlos Vicente (4-4), Joan Castells (4-5), Diego Hernando (falla, 4-5).

La Selecció Catalana Cadet, dirigida per Xavi Ferragut, només ha pogut treure un empat a zero contra el conjunt d’Aragó en el primer partit de la Fase Nacional Intermèdia  de la Copa Coca Cola, que s’ha disputat al Camp Municipal Les Grasses, a Sant Feliu de Llobregat.

El partit ha estat molt igualat i, en els primers vint minuts, les dues seleccions han gaudit de les mateixes ocasions de gol. Al minut 8,  David Cimbrón ha tingut la primera ocasió per Catalunya des de la banda esquerra, però el seu xut ha sortit massa creuat. Al 15, ha estat Aragó qui ha arribat a la porteria rival amb un potent xut de Carlos Moreno, des del vèrtex de l’àrea de la banda esquerre, i que ha acabat impactant a la xarxa lateral. Ha estat l’ocasió més clara dels aragonesos.

Catalunya ha estat la dominadora del partit, elaborant jugades des del darrere, però els xuts finals no han acabat de trobar porteria. Ara bé, al minut 24, Cimbrón una altra vegada ha tingut el gol a les seves botes quan s’ha quedat sol davant el porter. Dins de l’àrea petita, el jugador de la Selecció Catalana de Cadet ha rebut una bona passada des de la banda dreta, però s’ha confiat i ha enviat la pilota per sobre del travesser.

La rèplica d’Aragó ha arribat quatre minuts més tard quan David Vicente ha centrat des de la banda esquerre i Pablo Vila ha efectuat una xilena que ha sortit alta per molt poc. Els minuts finals han estat totalment controlats per Catalunya, impedint qualsevol arribada d’Aragó. Al minut 39, Arthur Sousa ha centrat des de la banda dreta i Xavier Cencillo ha rematat sol al segon pal, però l’assistent ha marcat fora de joc. A l’últim minut, encara hi ha hagut temps per una altra ocasió clara de gol., i és que Cencillo de nou ha xutat des de la frontal de l’àrea, però la pilota ha sortit fregant el pal.

A la tenda de penals, Catalunya ha sortit victoriosa quan el porter català Iván León ha aturat l’últim xut de l’aragonès Diego Hernando. Aquest resultat servirà en cas d’empat de punts i gols entre les tres seleccions.

El segon i últim partit de Catalunya es jugarà a les 12:30 hores davant Navarra.