Test d'exigència de la sub 15 femenina davant el CE Sant Gabriel amb la vista posada als Campionats d'Espanya
El combinat de Jaume Comellas ha perdut (1-2) en un partit igualat amb alternatives al Complex Esportiu d'Olímpia
Catalunya
1 - 2
SANT GABRIEL, C.D.
Catalunya
Ariadna Ayats, Nayara Núñez, Abril Puigsech, Alexia Díaz, Neus Ortega, Mariona Señé, Anna Quer, Beatriz Pérez, Nerea Sánchez, Martina Romero i Ivet Franch. També han jugat: Ona Montserrat, Irina Rosena, Chloe Arrufat, Abril Serrano, Cayetana Genove, Chaimae Boughazi, Maria Soler.
Sara Garcia, Dunia, Paula, Rocío, Clara, Alexia, Emma, Laia, Yanira, Ainara i Elsa. També han jugat Martina, Aina, Melian, Ingrid, Mia Naiara.
Anna Quer (1-1, 20')

Elsa (1-0, 10'), Ainara (1-2, 70')

Espectadors: 50 persones

La Selecció Catalana sub 15 femenina ha disputat l'últim test abans de la primera fase dels Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques que es disputaran entre el 9 i l'11 de desembre a Castella-la Mancha. El conjunt de Jaume Comellas ha caigut per 1 a 2 en un partit molt disputat davant el CE Sant Gabriel Preferent Juvenil.

Les catalanes han anat creixent sobre el terreny de joc i aconseguint possessions més llargues a mida que passaven els minuts. El CE Sant Gabriel s'ha trobat més còmode en els primers minuts i posava en dificultats a la sub 15 a la zona de tres quarts. Al minut 10, una bona acció d'Elsa pel carril central de l'ataca ha acabat amb el gol de la davantera visitant després d'una bona definició. A partir d'aquest cop i amb les constants indicacions tècniques de Jaume Comellas, les futbolistes de la Selecció comencaven a trepitjar més camp contrari intentant perpetrar una defensa del 'Santgra' que tapava tots els forats amb bones vigilàncies. A l'equador de la primera meitat ha aparegut la qualitat d'Anna Quer per empatar el partit definint una jugada combinativa amb l'exterior de la bota. La '7' catalana lideraria el seu equip al llarg del partit amb la seva potència i habilitat abraçant molt camp.

A 5 minuts pel descans, Quer ha assistit des de l'interior de l'àrea la capitana Beatriz per marcar a plaer però el gol ha estat anul·lat per posició antirreglamentària de la primera. Catalunya es trobava còmode i bolcava el seu joc per banda dreta on generava més perill.

A la represa, el joc ha estat més pla i amb moltes impresicions a la zona ofensiva. Martina Romero ho ha intentat amb un xut de falta directa prop del vèrtex esquerra de l'àrea que ha acabat atrapant la portera del CE Sant Gabriel amb dos temps. La Selecció Catalana insistia amb passades a l'esquena de la defensa visitant però les blaves marcaven amb precisió la línia del fora de joc. El partit s'ha decantat al minut 70 amb un contraatac que ha sorprès la defensa catalana i Ainara, després d'un retall, ha superat la portera catalana amb un cacau al límit de l'àrea.