Torrefarrera és l’escenari dels play-off d’ascens a Divisió d’Honor Juvenil masculí
FS Notícies | 12/06/2022
La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló Municipal Manel Bosch de Torrefarrera per viure en directe els tres partits d’ascens a Divisió d’Honor Juvenil masculí de futbol sala amb les victòries del Sant Joan de Vilassar FS, del FS Vinyols i del CFS Linyola.

Premi assolit. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins a Torrefarrera per emetre per streaming els tres partits corresponent al play-off d’ascens a la Divisió d’Honor Juvenil masculí de futbol sala des del Pavelló Municipal Manel Bosch. Tres partits molt disputats i emocionants que han acabat amb les victòries del Sant Joan de Vilassar FS, del FS Vinyols i del CFS Linyola.

SANT JOAN DE VILASSAR 1 (5) – 1 (4) FS OLESA

El partit ha iniciat amb un Olesa dominador del joc, però sense generar gaires ocasions clares de gol. En canvi, el Sant Joan de Vilassar que estava ben posicionat defensivament, ha disposat d’algunes possibilitats clares per a inaugurar el marcador, després de superar la defensa individual proposada per l’Olesa, amb passades directes a l’esquena. El marcador però, no s’ha mogut en els primers 25 minuts.

A la segona part els maresmencs han sortit amb les idees més clares i han fet un pas endavant en la possessió. Tot i això, el gol es resistia i en la primera errada del Sant Joan de Vilassar en la sortida de pressió, Àlex Muñoz ha robat i ha servit el gol a Adrián Zurita quan restaven cinc minuts pel final del partit. Quan l’Olesa ja es veia a Divisió d’Honor, Zurita ha vist la segona targeta groga a poc menys de dos minuts per acabar el partit i això ha permès als de Vilassar de Mar empatar en el darrer sospir. Finalment, el Sant Joan de Vilassar ha ascendit de categoria després de vèncer 5 a 4 la tanda de penals.

AE CASP 1 (3) – 1 (4) FS VINYOLS

El partit ha estat en tot moment obert i ha sigut divertit i alegre. El Casp intentava proposar un joc més coral, però les individualitats del Vinyols i els ràpids contraatacs generaven molt perill. La primera part ha estat disputada i plena d’alternatives, però cap dels dos equips ha aconseguit estrenar l’electrònic.

A la represa, la tònica ha estat idèntica a la primera meitat, però amb un punt més d’intensitat i agressivitat. Tot i això, els gols es resistien, fins que a la meitat del segon temps, Pau Sacanella ha aprofitat una falta directa per a fer l’1 a 0. El Vinyols no ha baixat els braços en cap moment i restant sis minuts pel final ha optat per l’atac amb porter-jugador. Al final, la insistència ha tingut premi i en el darrer minut, Marcel Borrull ha fet una excepcional passada diagonal per a Arnau Alegria que ha fet l’empat a u i ha dut el partit a la tanda de penals. Un cop als sis metres, el Vinyols s’ha imposat i ha assolit un ascens històric a la Divisió d’Honor Juvenil.

CFS AINOX ACER LINYOLA 5 – 1 SANT JULIÀ DE RAMIS EFS

Partit dominat de principi a fi pel Linyola, tot i que el Sant Julià de Ramis ha competit en tot moment i no s’ha vist clarament derrotat fins als darrers instants. La primera part ha estat poc vistosa, amb els gironins ben posicionats defensivament i els lleidatans sense gaires idees per a generar ocasions. Tot i això, dues individualitats del capità, Sergi Fernández, han permès arribar al descans amb una victòria favorable al Linyola per 2 a 0.

A la segona part el Sant Julià de Ramis ha intentat canviar la dinàmica i ha sortit amb més valentia, però el Linyola ha aprofitat un contraatac per a fer el tercer, novament de Fernández. Restant 10 minuts pel final, el Sant Julià de Ramis ho ha intentat amb porter-jugador, tot i que sense gaire profunditat. A poc més de cinc minuts per acabar, Sergi Fernández ha vist la segona targeta groga i això ha permès al Sant Julià de Ramis reduir distàncies i posar emoció. Una emoció que ha durat mig minut, el temps que ha trigat el Linyola en fer el quart i acabar amb les esperances gironines. Finalment, el Linyola ha vençut 5 a 1 i s’ha proclamat nou equip de Divisió d’Honor Juvenil.

La setmana vinent es disputaran, a Martorell, les finals de la Copa Catalunya de futbol sala