Tot preparat per a l’11a edició dels Campionats Comarcals de futbol sala
FS Notícies | 09/12/2022
La Ciutat Esportiva de Blanes acollirà aquest cap de setmana a 864 jugadors i jugadores, a 216 tècnics i a 48 àrbitres d’arreu del territori català per a disputar els Campionats Comarcals de futbol sala.
Tot preparat per a l’11a edició dels Campionats Comarcals de futbol sala

Tot preparat. La Ciutat Esportiva de Blanes acollirà aquest cap de setmana l’11a edició dels Campionats Comarcals de futbol sala amb un total de 864 jugadors i jugadores, distribuïdes en 72 Seleccions Comarcals, que estan dirigits per 216 entrenadors i entrenadores de 157 clubs diferents i que els 104 partits que es jugaran en total estaran xiulats per a 48 àrbitres.

11A EDICIÓ CAMPIONATS COMARCALS

El dissabte, 11 de desembre de 2022 es disputarà la fase de grups. Els partits començaran a les 9.00 hores i acabaran a les 21.00 hores en què, els millors de cada grup, en categoria masculina, es classificaran per a la fase final del diumenge 11. D’altra banda, en la categoria femenina, les dues primeres classificades jugaran la fase final.

Per a conèixer el calendari amb tots els horaris i tots els partits de l’11a edició dels Campionats Comarcals de futbol sala, fes clic AQUÍ.

CALENDARI CAMPIONATS COMARCALS AQUÍ

Tots els resultats en directe, un cop vagin acabant els partits, amb les classificacions actualitzades, es podran consultar a l’apartat específic dels Campionats Comarcals de futbol sala a l'apartat de 'Resultats'

RESULTATS EN DIRECTE DELS CAMPIONATS COMARCALS AQUÍ

Enguany, amb la incorporació de la categoria Benjamí femenina, un total de 864 jugadors i jugadores d’arreu del territori català viuran l’experiència de gaudir dels Campionats Comarcals. Totes les convocatòries estan publicades a l’apartat específic dels Campionats Comarcals i, per a consultar-les, pots fer clic AQUÍ.

CONVOCATÒRIES PARTICIPANTS CAMPIONATS COMARCALS AQUÍ

I és que els Campionats Comarcals de Seleccions Base de futbol sala han tingut una evolució molt gran. I és que a la 1a edició, la temporada 2011-2012, van participar un total de 4 categories, distribuïdes amb 48 Seleccions Comarcals, amb 576 participants i 64 partits. Enguany, hi participen un total de 8 categories, 4 masculines i 4 femenines, distribuïdes en 72 Seleccions Comarcals, 864 participants i un total de 104 partits.

A més, en l’apartat específic dels Campionats Comarcals de futbol sala, habilitat a la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol, es pot consultar el Pla de Competició i també les designacions arbitrals.

PLA DE COMPETICIÓ CAMPIONATS COMARCALS AQUÍ
DESIGNACIONS ARBITRALS AQUÍ

   

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.