Tot preparat per als Campionats de Catalunya de futbol platja
F. Platja | 01/07/2022
La Platja de La Paella, a Torredembarra, albergarà aquest dissabte 2 de juliol la totalitat dels partits, amb 18 equips dividits en quatre categories diferents.
Tot preparat per als Campionats de Catalunya de futbol platja

Compte enrere per a l’inici dels Campionats de Catalunya de Futbol Platja, que se celebraran aquest dissabte 2 de juliol a la Platja de La Paella, a Torredembarra (Passeig Rafael Campalans nº 10). Un total de 18 equips hi participaran en quatre categories diferenciades: Sènior masculí, Sènior femení, Juvenil masculí i Cadet masculí. Dividits en dos camps, els partits s’iniciaran a les 8.30 hores. Al seu torn, les finals tindran lloc de forma simultània, a les 19.00h i les 20.00h. Les dues finals que es disputaran al Camp 1, la Sènior masculina i la Sènior femenina, es podran veure en directe a través de l'FCF TV.

Els partits estan compostos de 3 parts de 12 minuts cada una, amb un descans entre parts de tres minuts. El sistema de puntuació és el següent:

  • Partit guanyat: 3 punts.
  • Partit perdut: 0 punts.
  • Partit guanyat a la pròrroga (3 minuts): 2 punts.
  • Partit guanyat als penals: 1 punt.

Els encreuaments i horaris

Després de quedar definit el pla de competició, els encreuaments i horaris seran els següents:

Sènior masculí

En categoria Sènior masculí hi haurà dos grups de tres equips cadascun. El format de competició serà una lligueta, i el primer classificat de cada grup passarà a la final. En el Grup A hi trobem el Marina Cambrils AE, el Platense Calafell i el CF Platja Torredembarra. I en el Grup B hi jugarà el Roses Platja, el Platja Vilanova CF i el Reus Roig i Negre CF.

Sènior femení

El format de la categoria Sènior femení serà la disputa de les semifinals i la final. En la semifinal A s’enfrontaran l’EF Bonaire i el Marina Cambrils AE; mentre que en la semifinal B es trobaran el CF Platja Torredembarra i el Roses Platja.

Juvenil masculí

En aquesta categoria, el format és el mateix que en el femení, amb la disputa de les semifinals i la final. En la primera semifinal jugaran l’EF Bonaire i el CF Platja Torredembarra; mentre que en la segona hi trobarem el Platense Calafell contra el Roses Platja.

Cadet masculí

Els Cadets jugaran dues semifinals i la final. Els equips participants en la primera semifinal seran el CF Platja Torredembarra i el Roses Platja ‘B’, i els equips de la segona semifinal seran l’EF Bonaire i el Roses Platja.

Les finals Sèniors masculina i femenina, en directe a l'FCF TV

L’FCF TV retransmetrà en streaming les finals Sènior femenina i masculina dels Campionats de Catalunya de Futbol Platja, que tindran lloc el dissabte 2 de juliol a la Platja de La Paella de Torredembarra. La final Sènior femenina se celebrarà a les 19.00 hores, mentre que la final Sènior masculina començarà a les 20.00 hores.

Tots els continguts de l’FCF TV es poden trobar a la carta al web fcf.tv, i a l'App de descàrrega gratuïta 'FCF TV' en tots els televisors intel·ligents, tauletes i mòbils, tant Android com iOS.

Per seguir en directe la final masculina feu clic AQUÍ.

Per seguir en directe la final femenina feu clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.