Tres gols a la segona part certifiquen la victòria i el pas a la final del Campionat d'Espanya
FS Notícies | 06/05/2023
La Selecció Catalana Aleví femenina de futbol sala ha guanyat 3 a 0 davant Castella-La Manxa i disputarà la final del Campionat d'Espanya.

3 - 0
CASTELLA-LA MANXA
Mila Pou, Salma Villanueva, Lia Solé, Joana Requena, Bruna Pallarès, Jana Ruiz, Maria Gonfaus, Martina Rubert, Blanca García, Marta Jiménez, Aina Fernández i Iratxe Fernández
CASTELLA-LA MANCHA
Sofía Otero, Emma Rivera, Silvia Aranda, Rocío Aranda, Irene Quintanilla, Nerea Alonso, Miriam Torres, Aitana Izquierdo, Luna Guijarro, María Ranz, Celia Alonso i Carmen Sánchez

1-0 Aina Fernández (20'); 2-0 Jana Ruiz (25'); 3-0 Aina Fernández (27')

Àrbitres principals: Ana Marín Armero i Juan Carlos Vivancos      Àrbitre assistent: Álvaro Yáñez

Superioritat amb victòria final. La Selecció Catalana Aleví femenina ha guanyat 3 a 0 davant Castella-La Manxa i es classifica per a la final del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques. Ha estat un partit en què Catalunya ha estat superior en el joc, però sense acabar de materialitzar les ocasions i no ha estat fins a la represa quan les catalanes han decantat el matx. Demà, a les 11.30 hores i en directe per l'FCF TV, Catalunya jugarà la final contra una Andalusia que ha vençut, a la pròrroga, a Galícia.

Màxima igualtat durant el primer temps. Catalunya i Castella-La Manxa han disputat una primera part travada, amb poques ocasions de gol i amb imprecisions en la passada que han provocat pèrdues de pilota i poques arribades a l'àrea contrària. Ha estat en el tram final del primer temps quan Catalunya ha tingut les ocasions més clares, sobretot una de Jana Ruiz que s'ha estavellat al pal amb la portera superada i una altra ocasió d'Aina Fernández que no ha pogut finalitzar al primer toc. Sense més, empat a zero al descans.

A la represa, la Selecció Catalana Aleví femenina de futbol sala ha estat superior, amb una forta pressió en defensa i produint oportunitats de gol en atac. Castella-La Manxa, per la seva banda, ha estat incòmode durant tot el segon temps i més quan, la golejadora catalana, Aina Fernández, ha obert la llauna del marcador al minut 20. Un gol que ha tornat a omplir de confiança a les quadribarrades que han marcat el segon, després d'una gran jugada col·lectiva, per mitjà de Jana Ruiz. Ja a les acaballes, Aina Fernández ha certificat la victòria establint el definitiu 3 a 0 i donant el pas a la final a Catalunya

Tota la informació de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala es pot trobar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol o bé, fent clic AQUÍ.