Tres gols consecutius a la primera part eliminen a Catalunya sub 16 del Campionat d'Espanya
FS Notícies | 27/01/2024
La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala ha perdut 2 a 4 davant la Regió de Múrcia i cau eliminada a les semifinals del Campionat d'Espanya de futbol sala.

2 - 4
REGIÓ DE MÚRCIA
Daniel Rodrigo, Isaac Carrasquilla, Josep Domènech, Roger Garcia, Manel Rus, Erik Dorado, Edgar Ballesteros, Thiago Partearroyo, Sirius Coll, Angel Hernández, Alex Hervás i Pol Serraviñals
Raúl Vera, Juan José González, Carlos Sidrach, Rubén Marín, Lorenzo González, Miguel Martínez, Andrés Meseguer, José Giménez, Jesús Villegas, David Garrido, José Mellado i Fernando Alcalá

1-1 Sirius Coll (10'); 2-4 Roger Garcia (36')

0-1 José Mellado (2'); 1-2 Andrés Meseguer (16'); 1-3 Jesús Villegas (17'); 1-4 José Mellado (18')
Àrbitres principals: Fernando López i Carlos Pintado      Àrbitre assistent: Alba Villegas

No ha pogut ser. La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala ha perdut 2 a 4 davant la Regió de Múrcia i cau eliminada a les semifinals del Campionat d'Espanya. Ha estat un partit en què Múrcia ha obert la llauna només començar el partit i, tot i que Catalunya ha empatat i ha tingut opcions de posar-se per davant, tres gols consecutius abans del descans han sentenciat l'eliminatòria. A la represa, Catalunya ho ha intentat més amb el cor que amb el cap sense èxit, per acabar perdent 2 a 4. Aprenentatge i formació per aquesta generació que han demostrat un gran talent i molt potencial de futbol sala amb un comportament exemplar dins i fora de la pista. Aquest diumenge, la Regió de Múrcia jugarà la final del Campionat d'Espanya contra la Comunitat de Madrid.

Tres gols en un minut per part de Múrcia. Les semifinals del Campionat d'Espanya han començat amb gol. Gol de la Regió de Múrcia amb un xut exterior. A partir d'aquest moment, Catalunya ha dominat el partit. Múrcia ha fet un pas enrere amb la defensa i Catalunya ha dominat la pilota intentant trobar espais a la defensa. Han estat bons minuts dels quadribarrats, que han empatat per mitjà de Sirius Coll amb una acció d'estratègia. Catalunya ha tingut bones oportunitats de gol per col·locar-se per davant, amb un xut d'Angel David Hernández i un altre de Roger Garcia, però han perdonat i Múrcia ha contraatacat. I és que en només un minut, i sense temps de reacció, Múrcia ha marcat tres gols, dos de contraatac i un de falta directa, que ha deixat tocada a una Catalunya que no ha sabut reaccionar fins al descans.

Caràcter i orgull, sense encert. Catalunya ha sortit a la represa amb les idees clares i amb ganes de posar-se al partit. A l'inici de la segona part, Sirius Coll ha estavellat una pilota al pal i, poc després, Roger Garcia ho ha provat amb un xut exterior. Sense encert de cara a porteria i amb la gran actuació del porter de la Regió de Múrcia, Catalunya ho ha provat amb porter-jugador quan encara quedaven nou minuts pel final. Els quadribarrats han desaprofitat dues bones accions al segon pal i, a la tercera, el gol. Roger Garcia ha escurçat diferències i ha esperonat a l'afició de Catalunya desplaçada a Móstoles. Tot i el gol i els intents de Catalunya, els quadribarrats no han pogut marcar el tercer i el 2 a 4 al marcador ja no s'ha mogut més.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.