Triomf contundent i pas a les semifinals de Catalunya Aleví masculina
FS Notícies | 04/05/2023
La Selecció Catalana Aleví masculina de futbol sala ha guanyat 0 a 5 davant les Illes Balears i certifica el lideratge del Grup B i el pas a les semifinals del Campionat d'Espanya.
ILLES BALEARS
0 - 5
Jordi Fuster, Carlos Galera, Ignacio Cabezas, Loui Palou, Pau Villalonga, Joan Giménez, Aitor Tejero, Sebastián Calvo, Sergio Pérez, Alonso Bestard, Andreu Peris i Nicolás Forner
Alberto Nuñez, Ariel Clemente, Eric Lopezosa, Eric Martín, Marçal Gómez, Aleix de la Fuente, Sergi Jiménez, Miguel Fuentes, Pau Jiménez, Adrián Moreno, Mohamed Islam i Marçal Lanzas

0-1 Miguel Fuentes (8'); 0-2 Adrián Moreno (10'); 0-3 Adrián Moreno (24'); 0-4 Aleix de la Fuente (25'); 0-5 Aleix de la Fuente (29')
Àrbitres principals: Alejandro Martínez i Gustavo Leal       Àrbitre assistent: José Otálora

Victòria i cap a les semifinals. La Selecció Catalana Aleví masculina de futbol sala ha guanyat 0 a 5 davant les Illes Balears i certifica el lideratge del Grup B i el bitllet per a les semifinals del Campionat d'Espanya. Catalunya continua amb bones sensacions, amb un joc alegre i vistós en atac, intens i segur en defensa, deixant als rivals sense opcions des del principi del partit. I és que Catalunya ja guanyava 0 a 2 al descans i a la represa, ha augmentat el nivell per acabar guanyant 0 a 5. Demà, a les 13.15 hores i en directe per l'FCF TV, tancarà la fase de grups contra Ceuta amb el pas a les semifinals ja certificat.

Superioritat a la primera part. La Selecció Catalana Aleví masculina ha disputat un gran primer temps, sense errades en defensa i amb les idees clares en atac. Davant, s'ha topat amb unes Balears ben plantada en defensa i intentant sortir al contraatac, creant poc perill a la porteria de Marçal Lanzas. La balança s'ha decantat a l'equador del primer temps quan Miguel Fuentes ha aprofitat un rebot dins l'àrea per marcar el primer i, sense temps de reacció, i d'esperó, Adrián Moreno ha marcat el segon. Fins i tot, Catalunya ha tingut el tercer per mitjà de Marçal Gómez, però el llançament de falta ha sortit fregant el pal i el marcador ja no s'ha mogut més.

Amb confiança i bones sensacions durant el segon temps. Catalunya ha mantingut un ritme alt durant la segona part, amb intensitat defensiva i amb un joc ofensiu vistós. A més, el seleccionador català, Roc Jordana, ha aprofitat per fer rotacions curtes i repartir els minuts per no carregar els jugadors amb molt minutatge. En una gran jugada col·lectiva, Adrián Moreno ha rematat al segon pal una assistència d'Eric Lopezosa per marcar el tercer i un doblet d'Aleix de la Fuente ha establert el definitiu 0 a 5. A més, Catalunya ha errat dos llançaments de deu metres que haguessin pogut ampliar les diferències.

Tota la informació de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala es pot trobar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol o bé, fent clic AQUÍ.