Triomf d’or de la sub 16 contra Madrid en un final boig
Seleccions | 18/06/2022
La Selecció Catalana sub 16 masculina tomba per 3 a 4 un combinat madrileny que ha jugat amb 10 jugadors la segona meitat.

COMUNITAT DE MADRID
3 - 4
Álvaro Moreno, Jorge Moreno, Alejandro Pérez, Rubén Olea, Jorge Castillo, Iván Robledo, Álvaro González, Paulo Álvarez, Daniel Yañez, Héctor Paniagua i Roberto Martín. També han jugat: Marco Leitón, Samuel Becerra, Jorge Rajado, Thiago Pitarch i Guillermo Díaz.
Adriano Torres, Marc Aznar, Alexis Olmedo, Rachid Saiah, Pol Trigueros, Lamine Yamal, Joel Escaler, Pau Prim, Kim Minsu, Hugo Burgos i Guillem Badia. També han jugat: Arnau Pradas, Pedro Soma, Dilan Zárate i Jan Encuentra.
Jorge Rajado (1-2, 60’); Samuel Becerra (2-2, 70’); Paulo Álvarez (3-4, 78’).

Lamine Yamal (0-1, 22’); Arnau Pradas (0-2, 52’); Joel Escaler (2-3, 72’); Hugo Burgos (2-4, 76’).
Roberto Martín (32’).

Arnau Pradas (60’; Rachid Saiah (70’); Hugo Burgos (76’); Jan Encuentra (81’); Dilan Zárate (83’).
TARGETES VERMELLES
Rubén Olea (40’).

La Selecció Catalana sub 16 masculina ha doblegat la Comunitat de Madrid per 3 a 4 en el segon partit de la Fase Or del Campionat d’Espanya, en un encontre celebrat al Municipal A Seca Poio de Pontevedra. D’aquesta manera, l’equip que dirigeix Rafa Beltran suma la seva primera victòria del torneig en un partit boig amb pluja de gols. La Selecció ha aconseguit dues dianes de renda, però Madrid, tot i jugar amb 10 jugadors la segona part, ha anivellat el marcador. Tot i el cop, la Catalana, amb coratge i valentia, ha donat un pas endavant, ha marcat dos gols més en pocs minuts i ha lligat tres punts fonamentals.

Catalunya ha gaudit de la possessió de la pilota en els primers compassos del duel davant d’un bloc madrileny ben situat al terreny de joc. Després de diversos avisos, la Selecció ha aconseguit trencar la teranyina defensiva local amb una diana de penal de Lamine Yamal després que ell mateix provoqués la pena màxima. Posteriorment, Héctor Paniagua ha pogut empatar el partit amb un violent tir que s’ha estavellat en el travesser i que després ha botat a la línia de gol. En una de les últimes accions del primer temps, Madrid s’ha quedat amb 10 jugadors per l’expulsió de Rubén Olea amb vermella directa per una entrada a Yamal, que s’ha retirat lesionat.

Quan només s’havien jugat set minuts del segon temps, Arnau Pradas, que acabava d’entrar, ha anotat el 0 a 2 amb un xut que el porter madrileny, tot i tocar, no ha pogut aturar. Malgrat jugar amb 10 jugadors i el desavantatge en el marcador, Madrid no s’ha rendit i ha retallat diferències gràcies a un gol de Jorge Rajado. Després que Pradas xutés al travesser, els madrilenys han empatat el partit mitjançant una diana de Samuel Becerra. Davant d’aquesta situació, la Selecció no s’ha posat nerviosa i ha aconseguit encarrilar el duel amb dos gols en set minuts, obra de Joel Escaler i Hugo Burgos. A continuació, Madrid ha tornat a entrar en el xoc amb un gol de Paulo Álvarez des del mig del camp, però la Catalana ha resistit els atacs finals del rival i ha assolit una victòria vital a la Fase d’Or.

Catalunya jugarà el tercer partit d’aquesta Fase Or del Campionat d’Espanya demà, diumenge 19 de juny, a les 17.00 hores davant el País Basc, en directe a rfef.es.