Triomf de Catalunya sub 16 femenina de futbol sala davant el FS Ripollet
FS Notícies | 19/12/2021
La Selecció Catalana sub 16 femenina ha disputat el segon amistós de la temporada davant el FS Ripollet, de Segona RFEF Futsal femenina, i ha finalitzat amb victòria de la catalana per 3 a 1.
3 - 1
FS RIPOLLET
Xènia Casadó, Carmen Bello, Ona Solans, Sònia Cardona, Lara Rodríguez, Paula Villar, Noa Aguilar, Berta Solé, Carla López, Karen Pons, Mar González i Ariadna Sobrino
FS RIPOLLET
Aroa Rodríguez, Nuria Quesada, Erika Sánchez, Marta Poderoso, Sara Hernández, Maria Recio, Maia Falguera, Laia Rosalen, Jone Alvarez, Ainhoa Nieto, Nerea Oruj i Martina Alvarez

1-0 Sònia Cardona (6'); 2-0 Berta Solé (12'); 3-1 Carmen Bello (30');

2-1 Maria Recio (10');
Àrbitra principal: Sara Escoda         Àrbitra assistent: Mireia Nicolás

Segueixen amb la preparació. La Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala ha disputat el segon amistós de la temporada davant el FS Ripollet, de Segona RFEF Futsal femenina, i ha finalitzat amb victòria de les quadribarrades per 3 a 1. Ha estat una prova de nivell prèvia a les Jornades de Convivència que les jugadores, dirigides pel seleccionador català Jordi Gay, realitzaran el 30 i el 31 de desembre de 2021 a Berga per seguir amb la preparació pels Campionats d’Espanya, que disputaren del 7 al 14 de febrer a La Corunya.

Partit treballat de la Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala, amb ordre defensiu i criteri per atacar que ha servit per seguir practicant i millorant els aspectes del joc. El guió de l’encontre ha estat el mateix durant els 40 minuts: ritme, intensitat i ocasions pels dos equips. Sònia Cardona ha obert la llauna del marcador al minut 6 de partit i Berta Solé, ha perdonat el segon després d’aprofitar una acció d’estratègia. Sí que ha entrat poc després quan, després d’una gran acció individual, ha marcat el 2 a 0, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.A la represa, el ritme s’ha mantingut exigent, amb bones defenses i pressions altes dels dos equips. A més, el FS Ripollet ha escurçat diferències només començar la segona part per mitjà de Maria Recio, i han tingut ocasions per empatar el matx. Tot i això, un xut potent de Carmen Bello, que s’ha colat per l’escaire, ha establert el definitiu 3 a 1. En els darrers instants, les de Ripollet ho han intentat amb portera-jugadora, però el marcador ja no s’ha mogut més. Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.