Triomf solvent en la carta de presentació de Catalunya sub 19 femenina de futbol sala
FS Notícies | 13/02/2024
La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala ha guanyat 11 a 2 davant Navarra en el debut al Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques.

11 - 2
NAVARRA
Laura Ollé, Paloma Cantillo, Berta Solé, Ona Solans, Noa Aguilar, Mariona Solsona, Andrea Rodríguez, Bet Santamaria, Marta Garcia, Sandra Garcia, Aina Torrents i Xènia Casadó
NAVARRA
Eider Pro, Angela Marsal, Maria Vázquez, Naroa Muruzabal, Victoria Rangel, Haizea Monreal, Angela Mayoral, Alexia De Los Santos, Maialen Pérez, Maider Gota, Nahia Moran i Naia Lizarraga

1-0 Bet Santamaria (1'); 2-0 Aina Torrents (3'); 3-0 Marta Garcia (5'); 4-0 Marta Garcia (9'); 5-0 Bet Santamaria (10'); 6-0 Ona Solans (14'); 7-0 Bet Santamaria (23'); 8-1 Mariona Solsona (25'); 9-2 Bet Santamaria (27'); 10-2 Sandra García (29'); 11-2 Paloma Cantillo (33')

7-1 Alexia De Los Santos (24'); 8-2 Ona Solans (p.p) (25')
Àrbitres principals: Maria Mascaros i Pedro José Saurin     Àrbitra assistent: Borja Parras

Triomf solvent i bones sensacions. La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala ha guanyat 11 a 2 davant Navarra en el debut al Campionat d'Espanya de futbol sala i suma els 3 primers punts del Grup A. Ha estat un partit en què les jugadores dirigides per Jordi Barrero han sentenciat a la primera meitat, ja que al descans ja guanyaven 6 a 0. A la represa, amb Navarra atacant amb portera-jugadora des de l'inici, el partit s'ha obert amb oportunitats pels dos conjunts fins al definitiu 11 a 2. Demà, a partir de les 12.15 hores, Catalunya sub 19 femenina de futbol sala s'enfrontarà davant l'Aragó que, per la seva banda, ha golejat davant les Canàries per 0 a 12.

Partit sentenciat a la primera meitat. La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala ha repetit un guió semblant a Catalunya sub 16 femenina, amb un bon inici de partit transformat amb gols, intensitat, solidaritat i amb les idees clares. I més quan, al primer minut, Bet Santamaria ha obert la llauna del marcador. Ha estat una Catalunya dominadora, un conjunt que s'ha endut tots els duels individuals, les jugadores han estat més ben posicionades a la pista del Palacio de Deportes de l'Illa i Aina Torrents, de cap, ha marcat el segon. Les ocasions de les catalanes han continuat i un doblet de Marta Garcia, abans de l'equador del primer temps, han col·locat el 4 a 0. I, encara abans del descans, Bet Santamaria, i Ona Solans, amb un gran gol amb la cama esquerra, han certificat el 6 a 0.

La segona part ha estat amb més anades i tornades, de porteria a porteria, i amb Navarra atacant amb porter-jugadora des del primer minut de la represa. Bet Santamaria, autora d'un pòquer de gols en el dia d'avui, ha marcat el 7 a 0 i, en aquest moment, Navarra ha tingut dues bones ocasions atacant amb superioritat. En una d'elles, el gol d'Alexia De Los Santos rematant al segon pal. Poc després, i amb una gran definició, Mariona ha marcat el vuitè abans que, amb una acció desafortunada i amb pròpia porteria, Navarra ha fet el segon. Catalunya ha continuat defensant a tota la pista dificultant la sortida de pilota amb superioritat de Navarra i, en dues recuperacions, Bet Santamaria i Sandra Garcia, han col·locat el 10 a 2. També amb una recuperació i bona definició, Paloma Cantillo ha establert el definitiu 11 a 2 certificant les bones sensacions al llarg dels 40 minuts de la Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.