Triomf treballat de Catalunya en el seu debut contra Balears
F. Platja | 19/07/2019
La Selecció Catalana Cadet masculina de futbol platja sap patir per tombar 4 a 6 un rocós combinat balear en un emocionant partit que no s’ha resolt fins als darrers minuts.

BALEARS
4 - 6
BALEARS
Oriol Bosch, Pau Mascaró, Sergi Pons, Alejandro Martínez, Alejandro Ribas, Daniel Osto, Carlos Pérez, Pau Ferrer, Gabriel Comas, Aleix Payeras, Antonio González i Andrés Huerta.
Héctor Fernández, Pau Urbano, Adam Ouaaliti, Aleix Curiel, Juan Pedro Bravo, Joel Castillo, Pol Britos, Mauro Galli, Cristian Rodríguez, Marc López, Óscar Gesti i Yong Cheng.
Daniel Osto (0-1, 5’); Aleix Payeras (2-2, 21’); ); Carlos Pérez (3-4, 29’); Daniel Osto (4-6, 35’).

Marc López (0-1, 5’); Mauro Galli (1-2, 19’); Marc López (2-3, 23’); Cristian Rodríguez (2-4, 25’); Joel Castillo (3-5, 32’); Cristian Rodríguez (3-6, 34’).

La Selecció Catalana Cadet masculina de futbol platja s'ha estrenat amb una meritòria victòria per 4 a 6 davant Balears al Campionat d’Espanya que s’està celebrant a Torrox, Màlaga. El combinat que dirigeix Àlex Borrego ha començat el partit dominant, creant oportunitats clares de gol i defensant amb solvència. Després de diversos avisos, Marc López, amb un fantàstic toc d’esperó, ha anotat la primera diana de la Selecció. A partir d’aquest moment, Balears ha reaccionat i ha tingut ocasions de gol per poder empatar al primer quart. La més clara ha estat un potent tir llunyà de Pau Ferrer que s’ha estavellat al travesser de la porteria defensada per Héctor Fernández.

Quan tan sols havien jugat dos minuts del segon període, el balear Daniel Osto ha aprofitat una pilota morta a l’interior de l’àrea per anivellar el marcador amb un xut sec. Només  un minut més tard, Mauro Galli ha tornat a avançar la Selecció amb una falta que ha tocat al pal abans d’acabar al fons de la xarxa. En aquest intercanvi de cops, Aleix Payeras, molt murri, ha aprofitat un bot inesperat de la pilota per tornar a col·locar les taules a l’electrònic. Tot seguit, Marc López ha culminat amb èxit una gran assistència d’Óscar Gesti. D’aquesta manera, el segon quart ha finalitzat 2 a 3 favorable a la Catalana.

El combinat català ha iniciat els darrers 12 minuts amb l’objectiu de sentenciar l’encontre per la via ràpida. Així doncs, Cristian Rodríguez, després de superar dos defensors, ha batut el porter rival amb un xut ajustat a la base del pal. Malgrat tot, Balears ha continuat atacant per seguir viu al duel i Carlos Pérez, de falta, ha retallat diferències. La Selecció ha reaccionat immediatament amb un gol de Joel Castillo, que ha caçat un tir al pal de Cristian Rodríguez per anotar el cinquè a plaer. Posteriorment, el mateix Rodríguez, amb un afortunat refús, ha fet el segon gol del seu compte particular. Amb el partit a punt de concloure, el balear Daniel Osto ha marcat el definitiu 4 a 6 beneficiat per un bot just abans que el porter Yong Cheng pogués blocar la pilota.

Al partit hi ha assistit el  directiu i delegat de l’FCF al Vallès Oriental, Juan Núñez, i la subdelegada a la zona, Isabel Rivas.