Últim test de nivell per a Catalunya sub 19 femenina de futbol sala davant l’AE Penya Esplugues
FS Notícies | 16/12/2019
La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala ha realitzat el tercer amistós de la temporada amb derrota per 0 a 3 davant l’AE Penya Esplugues, Sènior femení de la Primera Divisió de futbol sala.
0 - 3
AE PENYA ESPLUGUES
Geraldine Gama, Laura Garcia, Andrea Luna, Erika Marzo, Laura Piera, Julia Peña, Maria Melero, Laura Torres, Nuria Canals, Laura Latorre, Mireia Gómez i Laia Gómez.
Anna Muniesa, Alexandra Giró, Marta Collado, Irina Godó, Arantxa Medina, Marta González, Cèlia Catà, Ana Ventoso, Pilar Ribes, Roser Maymó, Laura Oliva, Maria Juarez, Nerea Vilalta i Clara Rivera.

0-1 Pilar Ribes (5'); 0-2 Marta González (10'); 0-3 Cèlia Catà (37').
Manuel Titos i Mireia Nicolàs

Test de nivell abans de disputar la fase prèvia dels Campionats d’Espanya. La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala ha disputat aquest vespre al Pavelló Xavier Ballber de Cervelló el tercer partit amistós de la temporada davant l’AE Penya Esplugues, Sènior femení de la Primera Divisió Nacional, amb victòria de les visitants per 0 a 3. El conjunt català tanca d’aquesta manera el programa de preparació per a disputar la fase prèvia dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, que se celebraran del 27 al 29 de desembre de 2019 a Malgrat de Mar. Abans però, una parada a Berga per a les Jornades de Convivència el 22 i 23 de desembre.

Primera part amb molta intensitat i un ritme molt alt per part dels dos equips. La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala i l’AE Penya Esplugues han plantejat una pressió molt alta, dificultant la sortida de pilota dels dos conjunts. I això ha provocat una passada en llarg de la portera visitant que ha aprofitat Pilar Ribes per marcar la primera diana del partit. Laura Garcia ha tingut la millor ocasió per a les quadribarrades, però l’AE Penya Esplugues ha fet gala de la seva qualitat per marcar el 0 a 2 gràcies a Marta González, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

Catalunya ha estat protagonista a la segona part. La Selecció Catalana ha estat més ordenada en defensa, amb les idees més clares i ha estat qui ha creat més ocasions de gol. Laura Torres i Laura Garcia han pogut escurçar diferències, però l’esfèrica no ha entrat i ja a les acaballes, Cèlia Catà ha establert el definitiu 0 a 3 en les poques ocasions que ha tingut l’AE Penya Esplugues a la represa.

La Selecció Catalana sub 19 femenina tornarà a la feina el diumenge 22 de desembre de 2019 amb les Jornades de Convivència a Berga i Puig-Reig. Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic aquí.