Últimes inscripcions per al curs de Coordinador de Futbol Base
El 18 de setembre l'Escola Catalana d'Entrenadors arrenca un nou curs dirigit a la figura dels coordinadors, amb una durada de 3 mesos.
Últimes inscripcions per al curs de Coordinador de Futbol Base

Encetem temporada esportiva i l'Escola Catalana d'Entrenadors continua amb el seu calendari de cursos formatius. El pròxim dilluns 18 de setembre s'inici un nou curs de coordinador de futbol base. El format del curs és online i les últimes inscripcions estan disponibles AQUÍ.

Aquesta formació té l’objectiu que els alumnes coneguin les funcions que ha de desenvolupar un coordinador d’un club de futbol en aquestes quatre àrees principals:

  • Lesgislació i normativa.
  • De gestió.
  • Esportiva.
  • D’habilitats directives i recursos humans. 

El curs està organitzat de manera que esdevingui un aprenentatge al més pròxim possible a la realitat. Les activitats estan presentades en forma de reunions, ajustades temporalment a la realitat, i en cada reunió, hi ha una activitat de cada àrea.

Metodologia i sistema d'avaluació

L'alumne disposa d'una tutorització i gestió online. Les activitats del curs estan organitzades i presentades en forma de reunions amb el club. Un cop finalitzats els mòduls, l'alumne haurà d'entregar un Treball de Final de Curs. 

Un cop aprovat el curs, l'alumne rebrà un certificat oficial de la Federació Catalana de Futbol. 

El calendari dels cursos de Coordinador per la temporada 2023-2024 és el següent:

CALENDARI CURSOS COORDINADOR 2023-24
18 de setembre de 2023 - 18 de desembre de 2023
8 de gener de 2024 - 8 d'abril de 2024
18 de març de 2024 - 17 de juny de 2024
20 de maig de 2023 - 20 d'agost de 2023

En cada curs hi haurà un màxim de 50 places i la durada és de 3 mesos.

Per a més informació i inscripcions, fes clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.