Últimes inscripcions per al curs de coordinador de futbol base
Notícies Generals | 16/05/2023
L'Escola Catalana d'Entrenadors ofereix un nou curs dirigit a la figura dels coordinadors, amb inici el 22 de maig.
Últimes inscripcions per al curs de coordinador de futbol base

El curs de coordinador de futbol base, en modalitat on-line, que organitza l’Escola Catalana d’Entrenadors de l’FCF iniciarà noves classes el proper dilluns 22 de maig. Les últimes inscripcions per accedir-hi encara estan disponibles.

Aquesta formació té l’objectiu que els alumnes coneguin les funcions que ha de desenvolupar un coordinador d’un club de futbol en aquestes quatre àrees principals:

  • Lesgislació i normativa.
  • De gestió.
  • Esportiva.
  • D’habilitats directives i recursos humans. 

Totes les activitats estaran relacionades amb situacions i vivències reals que es poden trobar les persones que realitzin el curs en el seu dia a dia com a futurs coordinadors.

El curs està organitzat de manera que esdevingui un aprenentatge al més pròxim possible a la realitat. Les activitats estan presentades en forma de reunions, ajustades temporalment a la realitat, i en cada reunió, hi ha una activitat de cada àrea.

Les activitats s’entregaran individualment i de forma separada en cada àrea. Per aprovar el curs s’hauran de presentar i aprovar totes les activitats de cada una de les àrees. El curs finalitzarà el 22 d'agost de 2023, amb l'entrega d'un projecte final.

Consultes i dubtes

D’altra banda, els apunts i les activitats dels mòduls ja es poden consultar a la intranet federativa. Els dubtes específics de cada mòdul es resoldran mitjançant els correus electrònics de cada tutor. En canvi, les qüestions de caire genèric es resoldran a través de l’adreça cursos@fcf.cat.

La proposta de calendari per al curs és la següent: 

CALENDARI CURS COORDINADOR FUTBOL BASE
22 de maig de 2023 - 22 d'agost de 2023

En cada curs hi haurà un màxim de 50 places i tindran una durada de 3 mesos.

Per a més informació i inscripcions, pots fer clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.