Un doblepenal a l’últim minut dóna la victòria a l’Eixample davant el Jesús Maria
FS Notícies | 25/04/2016
En el duel de la part alta de 1a Divisió Infantil, grup 2, el CFS Eixample s’ha imposat per 3 a 4 al Jesús Maria. El partit ha estat molt igualat però un doblepenal en el darrer minut ha donat la victòria als visitants.

JESÚS MARIA 3 - 4 CFS EIXAMPLE

El partit ha començat amb el conjunt local pressionant a tres quarts la sortida de la pilota i l’Eixample esperava pacient a mitja pista cedint la iniciativa al Jesús Maria. Als sis minuts el Daniel Alonso ha obert el marcador posant per davant el conjunt local després de transformar una falta directa. El gol ha fet reaccionar els visitants, que amb el marcador en contra han tingut dues ocasions clares per empatar i s’han fet amb el control del partit. Als 13 minuts el Martí Vallès ha fet l’empat després que li rebotés un rebuig del porter, i a partir d’aquí el partit s’ha descontrolat i els contraatacs per part dels dos equips eren continus. A sis minuts per al descans, una gran jugada individual del Tonney Torres l’ha aprofitat el Miquel Muñoz per fer l’1 a 2 a plaer i posar per primera vegada el seu equip per davant en el marcador. El matx seguia sense un dominador clar i les ocasions s’anaven succeint a les dues porteries. A l’últim minut del primer temps, una pilota llarga al pivot l’ha baixat molt bé el Daniel i l’ha cedit pel Jaume Marzo que, després de desfer-se del seu defensor, ha batut el porter amb un xut per baix. Amb el 2 a 2 i tot per decidir s’ha arribat al descans.

La segona meitat ha començat de manera trepidant i ja en la primera jugada el Daniel ha fet el 3 a 2 amb un xut ras a la base del pal que capgirava el marcador. De nou, el gol ha esperonat l’Eixample, que seguidament ha començat a dominar per complet el partit i fet un pal i ha generat ocasions clares de gol que no ha sabut transformar. El Jesús Maria estava tocat però després d’una sèrie de canvis ha tornat a ficar-se dins el partit i ha creat quatre ocasions seguides que han tallat de cop la reacció dels visitants. Passats els primers deu minuts, amb un tram per a cada equip, ha arribat el gol de l’empat en una falta que el Joel Fàbregas s’ha encarregat de transformar. Amb l’empat, el ritme ha baixat una mica durant uns instants però després tots dos equips han anat decidits a pel gol de la victòria. Quan semblava que es repartirien els punts, el Jesús Maria ha fet la sisena falta i el Tonney ha transformat el doblepenal que desfermava l’eufòria a la banqueta visitant i donava els tres punts a l’Eixample, que amb aquesta victòria segueix amb opcions de lluitar per la segona plaça, precisament amb el Jesús Maria.

Al finalitzar el partit el David Oliva, entrenador local, i l’Adrià Muixí, entrenador visitant, han fet balanç.

MOLTA IGUALTAT DURANT ELS 50 MINUTS

L’Adrià estava content perquè avui sí que li ha somrigut la sort: “Aquesta lliga està molt competida i durant l’any se’ns han escapat alguns punts importants. Avui la balança s’ha decantat al nostre favor i hem pogut endur-nos tres punts importants que ens permeten seguir amb opcions d’aspirar a l’ascens”.

El David, per la seva banda lamentava l'haver perdonat: “Esperàvem un partit igualat. A l’anada vam ser pitjors que ells però avui ha estat molt igualat. Hem pogut trencar el partit fent el 4 a 2 però no hem encertat i quan perdones, ja saps que ho acabes pagant i avui se’ns han escapat els punts”.

David Oliva, entrenador del Jesús Maria

DINÀMIQUES A LA SEGONA VOLTA

El David parlava d’un punt de desil·lusió: “Les derrotes gairebé seguides a la Copa i contra el líder ens van deixar tocats i vam perdre una mica la il·lusió. Avui hem sofert un altre cop dur però hem de seguir per veure si tenim alguna opció de ser el millor segon”.

L’Adrià està molt satisfet amb el treball de l’equip: “Ara estem molt bé i seguim invictes en aquesta segona volta. Crec que l’experiència i aprenentatge de la primera volta ens ha servit per afrontar amb més garanties els partits”.

Adrià Muixí, entrenador del CFS Eixample

L’ASCENS COM A OBJECTIU

L’Adrià encara creu en l’ascens: “Encara seguim tenint opcions d’ascens, però crec que el JM té millor calendari. Nosaltres anirem partit a partit i fent la nostra feina per intentar arribar amb opcions al final.”

El David diu que l’equip lluitarà fins al final: “Ja portem temps fent números. Hem de recuperar el camí de la victòria i seguir marcant molts gols per intentar ser el millor segon i aconseguir l’ascens”.