Un doblet de Catela remunta el partit i classifica el Barça a les semifinals de la Copa d’Espanya
FS Notícies | 22/03/2024
El Barça de futbol sala va guanyar 2 a 1 davant el ‘Xota’ i jugarà les semifinals de la Copa d’Espanya contra el Palma Futsal, el dissabte a les 17.00 hores.
Victor Salgado - FC Barcelona

Bitllet a les semifinals. El Barça de futbol sala va guanyar 2 a 1 davant el CA Osasuna Magna en els quarts de final de la Copa d’Espanya en un partit que va haver de remuntar el gol inicial de ‘Xota’ gràcies a un doblet de ‘Catela’. Una victòria que classifica els blaugrana per a les semifinals que disputaran aquest dissabte, a partir de les 17.00 hores, contra el Palma Futsal que, per la seva banda, va eliminar a l’Inter Movistar FS per 1 a 2.

Victor Salgado - FC BarcelonaUn partit en què el CA Osasuna Magna va obrir la llauna del marcador a l’equador del primer temps amb una diana de Dani Saldise i, tot i dues clares oportunitats de gol abans del descans del Barça, amb un ‘no gol’ fora de temps, el marcador no es va moure més abans del descans. Va ser a l’inici de la represa quan Catela, amb un xut llunyà, va empatar el matx i, quan quedaven menys de dos minuts pel final, el mateix Catela va remuntar l’eliminatòria per classificar els de Jesús Velasco a les semifinals.

Victor Salgado - FC BarcelonaAquesta tarda es disputaran els altres dos partits dels quarts de final de la Copa d’Espanya de futbol sala: Quesos El Hidalgo Manzanares – Jaén Paraíso Interior i ElPozo Múrcia Costa Cálida – Jimbee Cartagena.

D'altra banda, el Juvenil del Barça de futbol sala disputarà, aquesta tarda a partir de les 16.30 hores, els quarts de final de la Copa d'Espanya contra ElPozo Múrcia en què buscarà revalidar el títol guanyat la temporada anterior.