Un empat i una victòria a la Copa RFEF
Notícies Generals | 30/11/2016
L’AE Prat ha superat l’Atlètic Balears per 0-1 en l’anada dels setzens de final de la Copa RFEF i el Badalona ha empatat contra la UD Poblense (2-2).

El Badalona i el Prat han viatjat a les Illes Balears per enfrontar-se a la UD Poblense i al CD Atlètic Balears, respectivament, en els setzens de final de la Copa RFEF.

L’AE Prat ha començat el partit a Son Malferit amb molta intensitat i, tot just iniciat el duel, al minut 3, ha obert el marcador amb una diana de Fran Piera. Els locals han gaudit d’algunes ocasions, però no han estat prou perilloses per empatar el marcador.

A la segona part, ambdós conjunts han pressionat més i s’han vist oportunitats més clares. El Prat ha tingut una doble ocasió efectuada per Ernest. En una d’elles, ha dut a terme una bona rematada que ha acabat sortint fora per ben poc. A més, l’àrbitre ha anul·lat un gol al conjunt potablava per fora de joc. Tot i això, cap dels dos equips ha aconseguit moure el 0-1 del marcador.

Així doncs, el gol de Fran Piera li ha valgut a l’AE Prat per a guanyar el matx i agafar avantatge en l’eliminatòria. La tornada tindrà lloc el 14 de desembre al Prat de Llobregat.

Per la seva banda, el Badalona ha començat el partit amb mal peu, ja que al minut 15 la UD Poblense s’ha avançat en el marcador. Tot i això, els escapulats han reaccionat i, al 26’, Sergi Maestre ha sabut empatar després d’una jugada d’estratègia. A punt d’acabar el primer temps, Musa ha aprofitat un córner per marcar el segon dels badalonins i situar l’equip per davant.

A la represa, el Poblenc ha tornat a empatar el duel i s’ha mantingut el 2-2 fins el final. D’aquesta manera, l’eliminatòria queda oberta i es decidirà tot a Montigalà el dimecres dia 14 de desembre.