Un gol a 20 segons pel final classifica Catalunya Benjamí per a les semifinals
FS Notícies | 06/04/2022
La Selecció Catalana Benjamí ha guanyat 2 a 1 davant les Illes Balears i es classifica com a líder del Grup C.

2 - 1
ILLES BALEARS
Dídac Belmar, Diego Alonso, Dylan Maturana, Luis Vargas, Marçal Lavilla, Mateu Julià, Elihu Galimany, Dennis Salgado, Ridda Mighiss, Biel Mir, Emir Isai Montoya i Marçal Lanzas
Xavier Ayala, Joan Tomàs, Joan Marroquino, Adrià Martínez, Diego Ramallo, Daniel Vetrano, Caleb Consuegra, Aitor Tejero, Juan Diego Bergas, Adrián Cabra, Aleix Blázquez, Carles Pascual i Gabriel Nieto

1-0 Elihu Galimany (10'); 2-1 Emir Isai Montoya (29')

1-1 Aitor Tejero (21')
Àrbitres principals: Rafael Olmos i Javier Guzmán        Àrbitre assistent: Manuel Garcia

Final d’infart al Pabellón Municipal d’Adra. La Selecció Catalana Benjamí mixt de futbol sala ha aconseguit el pas a les semifinals del Campionat d’Espanya gràcies a un gol d’Emir Isai Montoya a 20 segons pel final del partit esclatant la bogeria entre l’expedició catalana. I és que Catalunya i les Illes Balears han disputat un partit molt competit, amb molts nervis i tot i que al descans Catalunya guanyava 1 a 0, a la represa els de Balears han aconseguit empatar fins al gol final de Catalunya. Aquest vespre, el sorteig dictaminarà quin serà el rival de Catalunya Benjamí a les semifinals del Campionat d’Espanya.

El partit ha començat amb domini i control català. L’equip de Gerard Pusó ha gaudit de bones ocasions per inaugurar el marcador i ho ha aconseguit al minut 10, després d’una bona jugada de Dennis Salgado i la rematada final a boca de canó d’Elihu Galimany. Els darrers cinc minuts de la primera part han estat una autèntica bogeria. El partit s’ha trencat i els dos conjunts han pogut marcar més d’un gol, però no han estat fins de cara a porteria. El resultat al descans ha estat d’1 a 0.

A la represa, el joc ha continuat amb la mateixa tònica amb la qual havia acabat la primera meitat. En el minut 21, les Illes Balears han marcat un golàs des de la seva pròpia pista que els ha permès empatar el partit. Els últims minuts han estat molt disputats i el partit estava totalment obert, però finalment Emir Isai Montoya ha classificat Catalunya per a semifinals en el darrer sospir, quan tan sols quedaven 23 segons de partit.

Aquesta tarda es farà el sorteig per a decidir els horaris dels partits que es podran seguir en directe a través de l'FCF TV.