Un gol a la pròrroga de Désirée Bello classifica a Catalunya Aleví femení a la final
FS Notícies | 07/04/2022
La Selecció Catalana Aleví femení de futbol sala jugarà la final dels Campionats d’Espanya després de guanyar 2 a 3 davant la Comunitat de Madrid.

MADRID
2 - 3
MADRID
África Tamargo, Lucía Gómez, Aileen Gabriela, Sofia Molina, Claudia Martínez, Lucía Corral, Celia Hermoso, Sofía Vela, Miriam Gaitán, MArta Gutiérrez, Daniela García i Paula García
Mila Pou, Maria Gonfaus, Núria Armengol, Désirée Bello, Naria Marin, Judit Corsa, Manal Benabderrahmane, Noa Tesorero, Daniela Guijarro, Aina Fernández, Kenya Hernández i Iratxe Fernández

1-0 Marta Gutiérrez (3'); 2-2 Celia Hermoso (16')

1-1 Manal Benabderrahmane (5'); 1-2 Kenya Hernández (12'); 2-3 Désirée Bello (33')
Àrbitres principals: Tiare Valencia i Sara Gutiérrez         Àrbitre assistent: Salvador Pérez

Patiment fins al final. La Selecció Catalana Aleví femení de futbol sala s'ha classificat per a la final dels Campionats d'Espanya després de guanyar per 2 a 3 a la Comunitat de Madrid en un partit que ha decidit Désirée Bello amb un gol a la primera part de la pròrroga. I és que el partit ha estat molt igualat, amb diferents alternatives de joc i en què les catalanes han tornat a fer gaudir a tota la parròquia catalana amb el seu joc alegre i vistós. Amb aquest triomf, Catalunya Aleví femení jugarà la final del Campionat d'Espanya contra Andalusia, a partir de les 11.30 hores, en directe a l'FCF TV.

La primera part ha estat molt disputada des de l’inici. Tot i que Catalunya ha tingut major possessió i domini, Madrid s’ha defensat bé. Un potent xut des de 10 metres ha permès a les madrilenyes avançar-se en el marcador al minut tres. Catalunya no ha defallit i ha continuat elaborant amb paciència, aconseguint així l’empat a l’equador de la primera part mitjançant Manal Benabderrahmane. Posteriorment, la Selecció Catalana tenia el partit controlat, però no aconseguia generar ocasions clares. Jordi Gay ho ha vist clar i quan restaven tres minuts pel descans ha sol·licitat temps mort i ha tret la pissarra per a fer l’1 a 2 en una jugada d’estratègia des del servei de banda. Catalunya ha pogut ampliar més les diferències, però el resultat ja no s’ha vist alterat.

A la segona part la Selecció Madrilenya ha volgut revertir la situació i ha empatat al primer minut després del descans. Les madrilenyes han tingut trams de control i ocasions, no obstant això, Catalunya ha sabut patir i defensar-se amb dents i ungles. D’aquesta manera, ja no s’ha mogut més el marcador i el partit arribava a la pròrroga.

Just començar el temps suplementari, Désirée Bello ha marcat el 2 a 3. Catalunya no ha fet cap passa enrere i ha continuat cercant ampliar la distància al marcador, tot i tenir 5 faltes en contra. Finalment, la Comunitat de Madrid no ha estat capaç d’empatar de nou i Catalunya s’ha classificat per a la final amb patiment i una gran celebració.

Totes les finals dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de futbol sala es podran seguir en directe a l’FCF TV.