Un gol d'estratègia elimina a Catalunya a les semifinals del Campionat d'Espanya
FS Notícies | 16/02/2024
La Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala ha perdut 0 a 1 contra Andalusia i cau eliminada a les semifinals del Campionat d'Espanya.

0 - 1
ANDALUSIA
Ona Fernández, Lucía Suso, Laia Bayó, Anna Garcia, Ariadna Moreno, Sira Siñol, Martina Álvarez, Amparo Cuñat, Victoria Ramírez, Maria Martín, Rut Salvà i Aroa Rivas
ANDALUSIA
Noa García, Ana Isabel Alarcón, Ariadna González, Sofía Millán, Paula Rodríguez, Carmen Pozo, María Maldonado, Andrea Blázquez, Ana María Martos, Carmen Maldonado, Ana Maldonado i Victoria Pulido

0-1 Carmen Maldonado (12');
Àrbitres principals: Juan Moya i Borja Parras     Àrbitre assistent: Ismael García

No ha pogut ser. La Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala ha perdut 0 a 1 contra Andalusia i cau eliminada a les semifinals del Campionat d'Espanya de futbol sala. Després d'una gran fase de grups, amb tres victòries en tres partits, Catalunya no ha estat còmode durant el partit de les semifinals i, tot i que a la segona part ha tingut clares ocasions de gol per, com a mínim empatar, la pilota no ha entrat. Finalment, un gol de pissarra, a l'equador del primer temps, ha decantat l'eliminatòria. Amb aquesta derrota, Catalunya cau eliminada i Andalusia jugarà la final del Campionat d'Espanya contra la Comunitat de Madrid.

Nervis, tensió i imprecisions durant la primera meitat. Els primers 20 minuts han estat tensos i molt competits entre la Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala i Andalusia, digne d'una gran semifinal del Campionat d'Espanya. No ha estat una gran posada en escena de Catalunya, que ha estat imprecisa, amb nervis, erràtica en la sortida de pilota i no ha acabat de connectar amb la pívot amb una bona forta pressió d'Andalusia. Al seu torn, Catalunya també ha estat intensa en defensa i, només un gol de pissarra a la sortida d'un còrner, ha pogut decantar la balança passada l'equador de la primera meitat. A 12 segons pel descans i després d'un temps mort, Victoria Ramírez ha tingut l'ocasió més clara amb un xut exterior que ha desviat la portera d'Andalusia, i el marcador ja no s'ha mogut més.

Més amb el cor que amb el cap. Catalunya ho ha intentat al llarg de tota la segona part i ha disposat de clares ocasions per empatar. La Selecció Catalana sub 16 femenina ha tingut més pausa i paciència en atac, ha sabut temporitzar i ha anat pressionant a la porteria d'Andalusia. La més insistent ha estat Martina Álvarez, qui ha tingut la més clara amb una pilota al pal. Les germanes Maldonado, per Andalusia, han respost amb una ocasió i Catalunya ha tornat a tenir l'empat amb una falta indirecta de Sira Siñol. Fins i tot, Catalunya ho ha provat amb portera-jugadora, però entre els nervis i el desencert final les quadribarrades no han pogut empatar i Andalusia ha obtingut el bitllet per a la final del Campionat d'Espanya.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.