Un gol de Nur Cazeneuve dona a l'AE Les Corts UBAE la Copa Catalunya Infantil femení de futbol sala
FS Notícies | 18/06/2022
L’AE Les Corts UBAE ha guanyat 1 a 0 davant el CFS Molins 99 amb una diana just abans del descans i s’ha proclamat campiona de la Copa Catalunya.

AE LES CORTS UBAE
1 - 0
CFS MOLINS 99
Ona Fernández, Paula Aliste, Tania Agea, Laura Romeo, Noa Garcia, Nur Cazeneuve, Natalia Oso, Victoria Ramírez, Claudia Prades, Laura Sánchez i Clàudia Cervelló
Ariadna Alcaide, Emma Yeste, Júlia Pedrosa, Marta Miras, Berta Cabestany, Anna García, Adekis Galan, Aina Amigó, Martina Villaverde, Laia Peña, Alícia Jiménez i Lila Stephenson

1-0 Nur Cazeneuve

Sara Escoda

Triomf amb patiment. L’AE Les Corts UBAE s’ha proclamat campiona de la Copa Catalunya Infantil femenina de futbol sala després de guanyar 1 a 0 davant el CFS Molins 99. Un partit molt igualat que s’ha decidit amb un gol de la capitana Nur Cazeneuve just abans del descans que ha establert el definitiu 1 a 0.

Un gol en els darrers segons, decideix el partit. El conjunt barceloní ha començat el partit amb major decisió i més control del joc. Fruit d’això, han disposat d’alguna oportunitat per a inaugurar l’electrònic, però la portera del Molins ha estat molt encertada. A falta d’un minut, la capitana Nur Cazeneuve, després d’una gran anticipació defensiva, ha aconseguit fer l’1 a 0 amb una bona finalització.

A la represa, el partit s’ha igualat, amb ocasions clares pels dos equips, però l'AE Les Corts UBAE s’ha defensat bé i també ha tingut ocasions de gol mitjançant ràpides transicions, xuts llunyans i passades verticals al pivot. Tot i les possibilitats a les dues porteries, cap equip ha estat capaç d’aconseguir materialitzar les seves ocasions i finalment l'AE Les Corts UBAE ha aconseguit el títol de Copa Catalunya Infantil Femení.

Tota la informació sobre l’11a Festa del Futbol Català es pot consultar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol o bé, fent clic AQUÍ.