Un resultat invers
FS Notícies | 07/11/2012
La selecció catalana absoluta no ha tingut tant d'encert en el segon partit que ha disputat a Iasi contra la selecció nacional de Romania malgrat tornar a ser superior.

ROMANIA 5 - 2 CATALUNYA

Romania: Klein Laszlo, Grigoras Andrei, Matei Robert Florin, Radu Razvan, Panzaru Andrei, Dobre Gabriel, Raducu Emil, Lupu Robert, Sotarca Marian, Csoma Alpar, Stoica Dumitru Mimi, Gherman Cosmin i Ignat Florin.
Entrenador: Sito Rivera

Catalunya: Didac Plana, Diego Blanco, Sergio Sierra 'Sepe', Jordi Campoy, Ruben Gonzalez, Marc Areny, Javi Rodríguez, Juan Carlos López, Alberto Segura, Hector Albadalejo, Adolfo Fernández i Jesús López.
Entrenador: Santi Gea

Àrbitres: Bogdan Sorescu, Gabril Gherman i Marius Mititel.

Gols:
1a part: 0 - 1  Javi Rodríguez (min.11), 1 - 1 Matei Robert Florin (min12)
2a part: 2 - 1 Dobre Gabriel (min. 2),  3 - 1 Stoica Dumitru Mimi (min. 10), 3 - 2 Ruben Gonzalez (min. 16), 4 - 2 en propia porteria (min.18), 5 - 2 Matei Robert Florin (min.19)

Crònica: El segon partit que ha disputat la selecció catalana absoluta contra Romania ha finalitzat, curiosament, amb el mateix resultat d'ahir, però a l'inversa.

Aquesta vegada han estat els romanesos els que han acabat guanyant el partit, malgrat que el resultat no ha reflectit el que realment ha passat sobre la pista.

Al primer temps Catalunya ha sortit amb moltes ganes i s'ha posat al davant del marcador amb un gol de Javi Rodríguez. A falta d'onze minuts per finalitzat els primers vint minuts, el conjunt romanès ha optat per treure el seu porter-jugador i, d'aquesta manera, han aconseguit empatar el partit.

Amb les taules al marcador, la segona part quedava totalment oberta. La possessió de la pilota ha estat en tot moment per Catalunya i, malgrat tenir un munt de clares ocasions, no han acabat de materialitzar-les. En canvi, Romania, ha sabut aprofitar les poques que ha tingut.

De fet, el 2 a 1 ha estat fruit d'un gol amb molta fortuna. Minuts després s'han distanciat amb el 3 a 1, moment en què Catalunya ja es trobava amb inferioritat numèrica després d'una rigorosa expulsió per targeta vermella a Adolfo Fernández, per pensar que era l'últim defensa. Però, poc després, en una jugada amb superioritat numèrica a la contra, Ruben Gonzalez ha marcat el segon gol català.

Tot i així, al minut 18, hi ha hagut una jugada que ha finalitzat amb un gol a propia porteria que ho posava tot de cara per Romania que, mig minut després, ha arrodonit el partit amb un darrer gol.

Amb el 5 a 2 s'ha arribat al final de partit on, malgrat que la selecció de Romania ha millorat el seu joc respecte ahir, Catalunya ha demostrat ser superior tot i no haver-ho pogut definir.