Una contundent Catalunya debuta amb victòria a la platja de Cadis
F. Platja | 15/07/2022
La Selecció Catalana Juvenil masculina de futbol platja guanya per 6 gols a 3 en el primer partit del Campionat d’Espanya davant la Comunitat Valenciana.

6 - 3
COMUNITAT VALENCIANA
Yong Cheng, Adam Ouaaliti, Pol Britos, Sergio Castilla, Sohaib Naciri. També han jugat: Héctor Fernández, Aitor Aguilera, Alex López, Daniel Bertran, Eloi Rovira, Marc López, Soulimane Ouaich.
Daniel Sebastián, Julio Rodríguez, Alejandro Pérez, Anatoly Smekhunov, Aitor Saez. També han jugat: Jorge Bartolomé, Alex Mondejar, Adrián Ortega, Iván Soriano, Alex Tormo, Miguel Herrera, Mario González.
Sohaib Naciri (1-1, 9’); Héctor Fernández (2-1, 16’); Adam Ouaaliti (3-2, 24’); Eloi Rovira (4-2, 27’; 5-2, 29’); Pol Britos (6-2, 30’).

Alejandro Pérez (0-1, 8’); Alex Tormo (2-2, 17’); Aitor Saez (6-3, 30’).

L’inici del debut d’una renovada Selecció Catalana Juvenil masculina de futbol platja en el Campionat d’Espanya que s’està celebrant a la Playa de la Victoria, a Cadis, no ha estat el desitjat. Tanmateix, el gol inicial d’Alejandro Pérez en una conducció pel centre del camp, ha estat neutralitzat un minuts més tard pel golàs per l’escaire de Sohaib Naciri en una ràpida transició ofensiva de Catalunya. El primer partit de la Juvenil en aquesta competició ha estat molt igualat en tot moment, amb un bon treball defensiu.

Poc a poc, Catalunya s’ha anat sentint més còmode i ha tingut un cent per cent d’encert de cara a porteria. El bon joc de peus dels porters de la Selecció Catalana ha quedat demostrat amb el gran gol per l’escaire que ha aconseguit Héctor Fernández als quatre minuts del segon període. La Comunitat Valenciana, lluny de rendir-se, ha tornat a establir l’empat gràcies al xut creuat d’Alex Tormo. I quan semblava que ambdós conjunts anirien al segon descans amb l’empat a dos, Adam Ouaaliti s’ha girat sobre si mateix per desfer-se del seu rival i ha marcat el 3-2 amb un potent xut que s’ha colat per l’escaire.

El tercer i últim període ha estat la certificació que la lluita i el treball incansable sobre la sorra dels jugadors dirigits per Víctor Senent ha donat els seus fruits. Eloi Rovira ha ampliat l’avantatge amb un gol de falta. Ell mateix ha estat l’autor del cinquè en rebre sol dins l’àrea; mentre que Pol Britos ha fet el sisè en un contraatac de Catalunya. Aitor Saez ha tancat el marcador amb el 6-3 definitiu en culminar una volea des de mig camp.

La Selecció Catalana Juvenil masculina inicia amb bon peu el Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques amb aquesta primera victòria a la platja de Cadis. El segon partit es disputarà aquesta tarda, a les 19.30 hores, davant Andalusia i en directe a rfef.es.

Al partit hi ha assitit el president de la RFEF, Luis Rubiales, i el president del Comitè de Futbol Platja de la RFEF, Diego Martínez.