Una festa formativa per les categories Prebenjamins i Miniprebenjamins de futbol sala
FS Notícies | 29/01/2023
Prioritzar la participació per sobre la classificació, fomentant la vessant formativa de les categories Prebenjamins i Miniprebenjamins de futbol sala en la seva jornada festiva emmarcada en la fase final.
Una festa formativa per les categories Prebenjamins i Miniprebenjamins de futbol sala

Resultats sense classificació. Aquesta és la principal premissa de la Fase Final de Prebenjamins i Miniprebenjamins de futbol sala, on els 69 partits que es disputaran durant tota la jornada no tenen cap efecte classificatori. L’objectiu d’aquesta fase final és disputar una festa compartida entre ambdues categories on es pretén fomentar la formació. Per aquest motiu, tots els equips participants rebran un trofeu per la seva participació, sense tenir en compte la seva classificació.

Després de tres anys d’aturada a causa de la pandèmia, la Fase Final de Prebenjamins i Miniprebenjamins de futbol sala arriba com la gran festa exclusiva per aquestes dues categories i que tanca la primera volta de la competició de Lliga, per obrir, ja de cara a la primera setmana de febrer, l’entrada a la participació a la Copa Catalunya de futbol sala.

Aquesta festa ha viscut una gran evolució pel què fa a les categories participants, adaptant-se a cada moment esportiu. La temporada 2011-2012 va celebrar-se la 1a edició d'aquesta Fase Final de Prebenjamins de Futbol Sala. A partir de la 2018-2019 es va incorporar la categoria Aleví femenina, i a continuació, s'hi van afegir els Miniprebenjamins, com a categoria de nova incorporació.

Aquesta 10a edició marcarà un nou camí en aquest projecte evolutiu de les categories formatives, per iniciar una primera edició compartida exclusivament amb les categories Prebenjamí i Miniprebenjamí, una vegada la categoria Aleví femenina s'hagi incorporat en els Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, el desembre passat, equiparant, per primera vegada, les categories masculines i femenines.

FASE FINAL DE PREBENJAMINS I MINIPREBENJAMINS
CATEGORIA TEMPORADA 22-23
PREBENJAMINS 45 equips
MINIPREBENJAMINS 16 equips

A partir d'aquí la Fase Final de Prebenjamins i Miniprebenjamins agafa un nou rumb, organitzant una festa exclusiva per aquestes dues categories, i continuant amb el projecte que fomenta la participació i el creixement esportiu dels jugadors i jugadores més joves del futbol sala català.

Tota la informació relacionada amb la Fase Final de Prebenjamins i Miniprebenjamins de Futbol Sala 2023 està disponible a través del bàner que hi ha a la portada de futbol sala del web federatiu, o bé, fent clic directament AQUÍ.

GALERIA D'IMATGES - MATÍ

GALERIA D'IMATGES - ENTREGA DE PREMIS MATÍ

GALERIA D'IMATGES - TARDA

GALERIA D'IMATGES - ENTREGA DE PREMIS TARDAUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.