Una sub 14 brillant tomba l’amfitriona i jugarà la final de la Fase Or
Seleccions | 21/06/2022
La Selecció Catalana sub 14 masculina lluitarà demà per aixecar la Copa de Campions després de doblegar per 3 a 0 Galícia en semifinals en una magnífica actuació coral.

3 - 0
GALÍCIA
Iker Rodríguez, Cristian Grant, Joan Gómez, Samu Puyo, Pedro Rodríguez, Guille Fernández, Òscar Gistau, Nil Vicens, Abdou Kemo, Aleix Marine i Moha Touray. També han jugat: Madou Murcia, Pol Mancheño, Babacar Welle, Roberto Tomás i Dídac Ferer.
GALÍCIA
Iván Pérez, Pablo García, Pablo Pérez, Iker Fernández, Abel Regueira, Paulo Fernández, Cristhian Martínez, Pedro Fernández, Nicolás Ruiz, Mateo Sobral i Janusz Florek. També han jugat: Leandro Altieri, Pedro Villar, Rodrigo Leiva, Rubén Trillo i Iago Barreiros.
Nil Vicens (1-0, 61’); Pol Mancheño (2-0, 65’); (Guille Fernández (3-0, 67’).

TARGETES GROGUES
Babacar Welle (50’).

Pedro Fernández (28’).

La Selecció Catalana sub 14 masculina ha derrotat per 3 a 0 Galícia en semifinals de la Fase Oro celebrada al Municipal Manolo Barreiro de Pontevedra. Els de Jordi Jiménez han ofert la seva millor versió en un estadi ple de gom a gom i s’han classificat de manera brillant per disputar la gran final, que es jugarà demà, dimecres 22 de juny, a les 12.30 hores al mateix escenari. Després d’una primera part anivellada, els gols de Nil Vicens, Pol Mancheño i Guille Fernández al segon temps han donat la victòria a una Selecció que no ha encaixat cap gol a la Fase Or del Campionat d’Espanya.

Decidida, atrevida i amb les idees clares. D’aquesta manera ha saltat Catalunya al terreny de joc contra l’amfitriona. Després d’uns minuts de tempteig, la Selecció ha començat a imposar el seu estil de joc a poc a poc contra un rival que s’ha defensat amb solvència a prop de la seva porteria. Quan semblava més a prop l’1 a 0, el gallec Cristhian Martínez ha estat a punt d’inaugurar el marcador amb un potent tir que s’ha estavellat al travesser. La reacció de la Catalana ha estat immediata, amb una sensacional jugada col·lectiva que ha finalitzat Pedro Rodríguez amb un tir de nou al travesser. Així ha estat com s’ha arribat al descans.

A la represa, la Catalana ha donat un pas endavant amb una pressió intensa i fent circular amb rapidesa i precisió. Després de diverses aproximacions perilloses sense materialitzar, els de Jordi Jiménez s’han avançat en el marcador al minut 61, quan Nil Vicens ha batut el porter gallec amb un tir sec. A partir d’aquest moment, la Selecció encara ha adquirit més confiança i, només quatre minuts, Pol Mancheño ha ampliat l’avantatge amb un poderós tir. Quan faltaven tres minuts per al final, el capità Guille Fernández ha sentenciat la semifinal amb una extraordinària definició, col·locant la pilota lluny de l’abast d’Iván Pérez.

Catalunya jugarà la final d’aquesta Fase Or del Campionat d’Espanya el dimecres 22 de juny a les 12.30 hores davant Andalusia, en directe a rfef.es.

Al partit hi ha assistit el directiu de l’FCF Víctor Güell.