Una sub 16 valenta s’estrena amb un empat davant el CE Sabadell FC
Seleccions | 30/11/2021
El combinat que dirigeix Rafa Beltran empata 1 a 1 davant el conjunt sabadellenc en el primer partit amistós de la temporada.
Selecció Catalana sub 16 masculina
1 - 1
SABADELL F.C., C.E.
Selecció Catalana sub 14 masculina
Pau Prim, Víctor Pitarque, Lamine Yamal, Hugo Alba, Hugo Burgos, Hèctor Fort, Rachid Saiah, Pol Trigueros, Àlex Partera, Pedro Soma i Leo Salazar. També han jugat: Guillem Badia, Minsu Kim, Alexis Olmedo, Eric Vàzquez i Faye Baye.
Pau Blanco, Ali Kousbiss, Izan Hernández, Eric Fernández, Dani Bonaventura, Yarech Jesús, Raúl Cegarra, Aleix Pujadas, Víctor Schier, Joao Víctor, Aitor Deza i Izan Rosena. També han jugat: Biel Escribano, Oriol Soley, Hugo Pascual i Jan Font.
Minsu Kim (1-0, 24’).

Jan Font (1-1, 78’).
Pol Freixanet Fusté (àrbitre principal); Pol Corzo Collado i Sergi Freixanet Fusté (àrbitres assistents).

La Selecció Catalana sub 14 masculina ha empatat a 1 davant el CE Sabadell FC en el primer partit amistós de la temporada 2021-2022 disputat al Complex Esportiu Olímpia de Sabadell. Els de Rafa Beltran han ofert una gran imatge davant d’un rocós rival i han merescut més premi que l’empat. El combinat català ha dominat el partit durant moltes fases, i ha disposat d’ocasions per endur-se una victòria que ha vist com s’escapava a deu minut del xiulet final.

Catalunya ha sortit amb les idees clares des de l’inici. Solidaritat en la pressió, intensitat i atreviment a l’hora d’atacar. La primera arribada perillosa de la sub 14 ha estat un xut sec d’Hugo Alba que ha desviat a córner el porter rival Pau Blanco en una fantàstica intervenció. Després de diverses aproximacions sense concretar, Minsu Kim, molt murri, ha aprofitat un desajust de la defensa visitant per anotar l’1 a 0 al minut 24. Poc abans del descans, Kim, un dels jugadors més destacats del duel, ha estat a punt d’ampliar diferències amb un xut llunyà que ha blocat Blanco.

A la repesa, Catalunya ha continuat dominant el joc a través de la possessió de la pilota, generant superiorats al mig del camp i creant perill per les bandes, tot i que s’ha trobat amb un conjunt ordenat i sòlid en defensa. Amb el pas dels minuts, el Sabadell ha donat un pas endavant i ha començat a trepitjat l’àrea rival amb més freqüència. D’aquesta manera, quan faltaven deu minuts per a la conclusió del partit, Jan Font ha establert el definitiu 1 a 1. Malgrat l’empat, sensacions positives de la sub 16 en el primer partit amistós d’una il·lusionant temporada.