Valoració dels Campionats Comarcals
FS Notícies | 09/12/2011
Carta del President de la Lliga Catalana de Futbol Sala (LCFS)
Valoració dels Campionats Comarcals

Després de la finalització dels I Campionats Comarcals de Futbol Sala és el moment de valorar l’experiència i, alhora, agrair a totes aquelles persones que han fet possible que s’hagi pogut dur a terme aquest projectes esportiu i social.

M’agradaria poder començar agraint a l’Ajuntament de Blanes l’haver permès poder disposar d’aquestes magnífiques instal·lacions, on ens han fet sentir com a casa.

També és molt important destacar l’estructura formada pels delegats de la LCFS, que han treballat per aconseguir disposar de tècnics que dirigeixin les nostres seleccions. Entre els delegats i els tècnics han mostrat un gran rigor en les seves obligacions, mostrant una il·lusió que han estat capaços de transmetre als nostre jugadors.

Hem de felicitar als verdaders protagonistes, que són els jugadors, que ens han mostrar un gran present, quelcom que ens assegura un futur prometedor. Ells ens han fet viure i veure un futbol sala de qualitat tècnica però, sobretot, han competit amb honestedat.

I no ens hem d’oblidar de tots els familiars que ens han acompanyat en aquestes jornades i que han aconseguit que hi hagués un ambient espectacular a les grades.

Ara, els responsables d’aquest projecte, els toca analitzar les situacions per aconseguir que l’any vinent siguem capaços de millor en l’organització. En aquest projecte hem estat capaços de poder mostrar tota la fortalesa del futbol sala català de base. És la nostra obligació, després de la creació d’aquest projecte, el mantenir-lo i treballar per millorar-lo.

El cert és que s’han complert els objectius socials desitjats com són la participació, la cohesió, la il·lusió i la companyonia. Uns valors que fomenten la formació i inculquen uns valors molt importants a la nostra societat.

Tenint en compte les dates en què ens trobem, aprofito la avinentesa per desitjar-vos unes bones festes de Nadal.


Salutacions,

JOSÉ MIGUEL CALLE ECHEVARRÍA
President de la Lliga Catalana de Futbol SalaUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.