Valuosa victòria per continuar sumant
FS Notícies | 25/05/2016
Després de l’empat d’aquest matí, la selecció catalana infantil femenina de futbol sala ha donat un pas més en la fase de grups del Campionat d’Espanya, sumant una victòria molt important contra Cantàbria, amb un resultat final d'un 5 a 1.

CATALUNYA 5 - 1 CANTÀBRIA

CATALUNYA: Mireia Gómez Auge, Mireia Tremps Rodríguez, Lucía Jiménez Mejías, Florencia De León Moreira, Coral Amate Martín, Laia Gómez Sánchez, Sara Ibáñez López, Carla Calvo López, Laura Torres Álvarez, Sandra Del Olmo Haouari, Andrea Gomáriz Ruiz i Clara Segado Rodríguez.

CANTÀBRIA: Jessica Barajas, Maria Bengoechea, Naiara Santiago, Nuria Martinez, Olga Fernandez, Yaiza Diez, Lidia Barrientos, Lucia Crespo, Beatriz Ruiz, Jasone Roman, Laura Tagle, Laura Baqruin.

GOLS: (1a part) 1 – 0 Laia Gómez (min. 3), 2 – 0 Mireia Tremps (min. 5). (2a part) 3 – 0 Mireia Gómez (min. 2), 3 – 1 Yaiza Díez (min. 8), 4 – 1 Andrea Gomáriz (min. 8) i 5 – 1 Florencia De León (min. 19).

ÀRBITRES: Fortes Pardo, Navarro Liza  i Sotomayor Gonzalez.

CRÒNICA: Aquesta tarda ha tingut lloc el segon partit que ha disputat la selecció catalana infantil femenina de futbol sala, corresponent a la fase de grups del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials, a la localitat de Torrepacheco.

El partit s’ha iniciat puntualment a les 18 hores, sense gaire temps per haver descansat, ja que, aquest mateix matí, les catalanes han jugat el primer enfrontament davant Andalusia. Tot i així, Catalunya ha sortit a la pista amb la mentalitat de guanyar un partit clau per les aspiracions de grup, amb un inici ben controlat i amb un bon joc col·lectiu. Fruit d’això, ja en el minut 3, la portera catalana, Laia Gómez, ha fet un xut potent des de la pròpia pista que ha agafat despistada a la portera càntabra, fent pujar el primer gol al marcador.

El domini català ha continuat i, mitjançant una jugada col·lectiva, aquestes, pocs minuts després, marcaven el segon gol que feia pensar en un partit plàcid. Des d’aquest moment fins a la mitja part, s’han succeït les oportunitats catalanes amb una Cantàbria tancada a quart de pista, i el resultat ja no s’ha mogut, arribant al descans amb el 2 a 0.

Ja en el segon temps, Catalunya ha tingut el domini total, jugant a dos i tres tocs, i combinant amb fluïdesa. D’aquesta manera, les catalanes han començat a gaudir d’innumerables ocasions i, als 2 minuts, feien pujar el tercer gol al marcador. En una de les poques ocasions de les que ha gaudit Cantàbria, ha aconseguit retallar distàncies però, tot i aquest imprevist, les catalanes han continuat amb el domini absolut. En el darrer minut de joc, la Florencia ha marcat el cinquè gol català que deixava el definitiu 5 a 1.

Demà, a les 12:30 hores, Catalunya jugarà davant la selecció amfitriona, la Regió de Múrcia, i lluitarà per aconseguir una plaça a les semifinals del campionat.