Víctor Garcia, nou àrbitre de Segona Divisió ‘A’
Comitè Àrbitres | 09/06/2021
El col·legiat català, de 26 anys, assoleix l’ascens a la categoria de plata del futbol estatal després de cinc temporades a Segona Divisió ‘B’.
Víctor Garcia, nou àrbitre de Segona Divisió ‘A’
Víctor Garcia Verdura

L’àrbitre català Víctor Garcia Verdura serà nou col·legiat de Segona Divisió ‘A’ la temporada 2021-2022. Als seus 26 anys, Víctor Garcia, de la delegació del Maresme, s'estrenarà en la nova campanya a la categoria de plata del futbol espanyol.

Víctor Garcia va inscriure’s al CTA de l’FCF el 2011. Va ascendir a Tercera Catalana la temporada 2013-2014 i, gràcies al Programa Talents, va donar el salt a Segona Catalana a meitat d’aquella mateixa campanya. El següent curs, el 2014-2015, va pujar a Primera Catalana, i una campanya més tard, la 2015-2016, ja xiulava partits de Tercera Divisió Nacional. Després de cinc cursos com a àrbitre de Segona Divisió ‘B’ (2017-2021), Garcia ha xiulat l'últim play-off d'ascens a Segona Divisió 'A', abans de donar el salt de categoria.

Al seu torn, l’àrbitre assistent Unai Garcia Urbaneja també s’estrenarà el proper curs a la Segona Divisió 'A'.

Unai Garcia Urbaneja

D’aquesta manera, el CTA de l’FCF comptarà amb dos àrbitres principals i cinc àrbitres assistents a Segona Divisió 'A' la temporada 2021-2022: Víctor Garcia Verdura i Rubén Ávalos Barrera com a àrbitres principals, i Sergi López Freixa, Brian Valencia López, Josep Antoni Vigo Gatius, Julián Villaseñor Julián Unai Garcia Urbaneja com a àrbitres assistents.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.