Victòria còmoda de la Selecció sub 17 femenina per preparar el Campionat d’Espanya
Seleccions | 14/02/2023
Catalunya supera el Cerdanyola Vallès CF per 8 gols a 0 en el darrer partit amistós que disputa abans d’afrontar la Fase Or del Campionat d’Espanya.
8 - 0
CERDANYOLA VALLES, F.C.
Carla Abdón, Lorena Cubo, Cèlia Segura, Daniela Martínez, Clara Serrajordi, Carla Julià, Valentina Fernández, Sol Taboada, Andrea Cano, Natalia Escot, Aisha Gil. També han jugat: Rocio Romano, Laia Abdón, Noa Ortega, Ainoa Gómez, Laura Martín, Nerea Carmona, Aitana Fernández, Martina del Río, Mònica Fernández, Jana Redondo, Laia López.
Eileen Garcia, Miriam Tevar, Andrea Barbero, Andrea Blázquez, Mireia Casacuberta, Claudia Lázaro, Desiree Zambrano, Miriam Sarhani, Eybis Maviel Medina, Carla Collado, Adriana Quer.
Andrea Cano (1-0, 11’; 2-0, 27’); Valentina Fernández (3-0, 35’); Noa Ortega (4-0, 53’); Daniela Martínez (5-0, 58’); Ainoa Gómez (6-0, 64’); Noa Ortega (7-0, 77’); Carla Julià (8-0,79’).

Arnau Pardo (àrbitre principal); Santiago Giménez i David Pérez (àrbitres assistents).

La Selecció Catalana sub 17 femenina ha jugat l’últim partit de preparació al Complex Esportiu Municipal Olímpia, a Sabadell, davant el Cerdanyola Vallès CF. El test ha servit a les jugadores dirigides per Marta Cubí per practicar diverses accions d’estratègia i posar-se a prova una setmana abans de viatjar a Almeria per disputar la Fase Or del Campionat d’Espanya.

El duel s’ha caracteritzat per l’alta intensitat que li ha donat Catalunya al joc, amb una primera part de forta pressió. Tot i que Andrea Cano ha avançat en dues ocasions la sub 17 i Valentina Fernández ha marcat el 3 a 0, Catalunya ha tingut alguna dificultat per trobar espais davant una defensa que ha avançat bé les línies quan ha estat necessari.

A la represa, la Selecció ha volgut continuar amb el mateix estil de joc, però introduint noves jugadores que li han donat encara més ritme al partit. Així, Noa Ortega ha ampliat l’avantatge amb el quart gol, mentre que Daniela Martínez i Ainoa Gómez també s’han volgut sumar en atac. Amb la competitivitat per bandera i un alt nivell innegociable, de nou Noa Ortega i Carlà Julià al minut 79 han tancat la contundent victòria per 8 gols a 0.