Victòria contra Extremadura en l'estrena del Campionat d'Espanya juvenil de futbol Platja
Notícies Generals | 21/07/2024
La Selecció Catalana juvenil masculina comença amb victòria el Campionat després de remuntar en dues ocasions a Extremadura (4-5).

L'inici somiat. Catalunya s'emporta la primera victòria del Campionat d'Espanya juvenil masculí de futbol platja que s'està disputant a Cadis gràcies a una treballadíssima victòria contra Extremadura. El patiment, els nervis i la tensió han valgut la pena que poder celebrar la primera victòria, amb remuntada inclosa, a la Platja de la Victòria de Cadis, mai millor dit. El combinat català ha demostrat caràcter i força per emportar-se el triomf.

EXTREMADURA 4 - 5 CATALUNYA JUVENIL MASCULÍ
FITXA TÈCNICA
CATALUNYA: Tomás González, Erik Fuentes, Abdeslam Marhoub, David Tena, Bilal El Basri, Daniel Cardosa, Ayoub Oumlal, Mohamed El Asri, Hugo Segovia, Ramy Saghdani, Wail El Ouriachi i Pau Borràs.
GOLS: Hugo Segovia (0-1, 1'), David Tena (3-2, 23'), Ramy Saghdani (3-3, 23'), Bilal El Basri (3-4, 26'), Ramy Saghdani (4-5, 30').
PARTIT COMPLET: AQUÍ

No ha pogut començar millor el partit. Als 24 segons de joc, Hugo Segovia ha avanaçat a Catalunya amb una falta directa que ha anat directe a l'escaire de la porteria, deixant sense opcions el porter extremeny. El gol ha passat la tensió de l'inici cap a la Selecció Extremenya que ha vist com només començar se'ls hi girava feina. El combinat català, per la seva part, s'ha posicionat molt bé sobre la sorra però en una acció desafortunada ha vist com Extremadura empatava el matx i tornaven les taules al marcador.

El segon període ha tingut un guió totalment diferent. Si en els primers dotze minuts havia estat el combinat dirigit per Jose Antonio Quesada qui s'avançava al marcador, en el segon període han estat els extremenys qui han marcat el 2 a 1 i han tombat la balança al seu favor. Catalunya, no s'ha donat per vençuda i ha atacat la porteria rival amb intensitat però l'efectivitat extremenya ha fet mal i a falta de 5 minuts pel descans han ampliat distàncies (3-1).

Amb dos gols de renda, el partit s'ha posat coll amunt per la Selecció Catalana però en futbol platja dos gols són totalment remuntables i més si l'efectivitat i la màgia estan de cara. Restava poc més d'un minut per concloure el segon temps quan David Tena s'ha inventat una jugada i després de retallar amb cama dreta ha acabat rematant amb l'esquerra per apretar el resultat (3-2). El gol ha revifat a Catalunya i ha activat la màgia del futbol ja que 30 segons després l'àrbitre ha xiulat una falta clara a favor de Catalunya que Ramy Saghdani amb un fort llançament i amb l'ajuda del rebot a la sorra ha acabat entrant al fons de la xarxa per posar l'empat al marcador.

Tot obert de cara el tercer temps i amb el combinat de Jose Antonio Quesada amb la motivació i l'ambició pels núvols després d'haver igualat el matx. Amb aquesta situació favorable ha arribat el quart gol de Catalunya, obra de Bilal que ha rematat amb el cap una pilota en llarg de Tomàs, porter quadribarrat, que ha llançat des de camp propi. El gol ha seguit esperonant a Catalunya que veia com el partit el posava de cara fins que a falta de sis minuts pel final, Extremadura ha tornat a igualar el matx i deixava un final de partit més que emocionant.

Sis minuts agònics que s'han acabat decidint a falta de tres quan després d'una bona passada vertical d'Hugo per Ramy l'ha aprofitat aquest últim per lliurar-se del seu defensor i definir a l'esquerra del porter per donar la victòria a Catalunya. Amb aquest resultat, el combinat de Jose Antonio Quesada ha sabut aguantar els darrers tres minuts per emportar-se el triomf en l'estrena al Campionat d'Espanya de Futbol Platja. Demà, segona jornada del campionat contra Melilla a les 12:00h.