Victòria contundent de la sub 18 masculina
Notícies Generals | 27/12/2015
La Selecció Catalana sub 18 masculina s’ha imposat al conjunt de Castella i Lleó per 7 gols a 1 en una demostració d’alta qualitat tècnica, tot i haver començat perdent.

CATALUNYA, 7: Óscar López, Gonzalo Ávila (Joel Arimany, 45’), Óscar Mingueza, Arnau Gaixas, Julio Alonso, Pol Lozano (Martí Soler, 73’), Carles Pérez, Ion Perelló, Javier Puado (Mario Sánchez, 45’), Carles Aleña (Oriol Busquets, 58’) i Víctor Fernández.

CASTELLA I LLEÓ, 1: Álvaro Celada, Juan i Pajín, José Viguera, Abel Conejo (Pablo del Álamo, 48’), Sergio Mayorga, Juan A. Iglesias (Miguel de la Fuente, 48’), Anselmo Martín (Maximino Casares, 64’), Adrián Vidal, Javier Fernández (Pablo Gutiérrez, 45’), Mohamed Sanhaji i Sergio López.

Gols: Juan A. Iglesias (0-1, min.3); Carles Aleña (1-1, min. 12); Víctor Fernández (2-1, min. 23); Ion Perelló (3-1, min. 26); Javier Puado (4-1, min. 28); Carles Pérez (5-1, min. 48); Víctor Fernández (6-1, min. 80); Carles Pérez (7-1, min. 91).

Tot i que l’equip de Castella i Lleó ha sorprès el conjunt català amb un gol de Juan A. Iglesias als tres minuts de partit, els de Daniel Poyatos han sabut reaccionar i remuntar. Al minut 12, Carles Aleña ha marcat el primer gol pels catalans. Sense donar temps a Castella i Lleó de reaccionar i tornar-se a avançar al marcador, Víctor Fernández ha marcat el segon amb un xut imparable, molt potent, que s’ha escolat per l’escaire. Els jugadors catalans han seguit demostrant la seva superioritat i la seva qualitat en anotar el tercer abans d’arribar a la mitja part, obra de Ion Perelló i el quart, de Javier Puado, en dos minuts de diferència.

Tot i el resultat en contra i el domini per part de l’equip català, l’equip de Mario Sánchez no s’ha volgut donar per vençut i han intentat revertir el resultat; però ha estat impossible. Al minut 48, Carles Pérez ha eixamplat encara més la diferència al marcador fent el cinquè gol, que ha acabat entre els tres pals després de dibuixar una paràbola a l’aire. Víctor Fernández ha tornat a sumar-se a la festa golejadora dels catalans al minut 80 anotant el sisè des de dins de l’àrea. El setè i darrer gol de la Selecció sub 18 masculina ha estat el resultat d’una excel·lent jugada de Carles Pérez, que ha arribat a la porteria rival des de mig camp i l’ha col·locada per sobre del porter.