Victòria contundent del Barça en el derbi femení
Futbol Femení | 25/01/2023
El FC Barcelona supera per 7 a 0 al FC Levante Las Planas en el partit de lliga de la Primera Divisió Femenina i suma 50 victòries consecutives, fet inèdit en el futbol professional.

Fita històrica la que ha aconseguit el FC Barcelona en el derbi femení que s’ha disputat aquesta tarda a l’Estadi Johan Cruyff davant el FC Levante Las Planas. Els 7 gols a 0 de les blaugrana ha suposat un nou rècord, i és que l’equip de Jonatan Giráldez ha assolit la victòria número 50 de manera seguida a la Lliga, fet que cap equip de futbol professional, tant femení com masculí, no ha assolit mai.

No és d’estranyar, doncs, que el primer gol hagi arribat ben aviat. Als 9 minuts de joc, Ana Crnogorcevic ha rematat de cap una gran assistència de Rolfö. Poc després, al 25’, Oshoala ha marcat el segon i Crnogorcevi ha ampliat l’avantatge amb el tercer gràcies a un potent xut.

A la represa, el Levante Las Planas només ha tingut una aproximació a l’àrea rival, i és que el vendaval ofensiu del Barça les ha tancat al seu camp. Vicky López ha meravellat a les gairebé 3.000 persones que han presenciat el partit en directe. Amb 16 anys, 5 mesos i 27 dies, s’ha convertit en la golejadora de la lliga més jove de la història del Barça, superant a Clàudia Pina. Al 56’, Oshoala, ha establert el 5 a 0, i al 63’ ha marcat el seu hat-trick particular. Mariona Caldentey, al minut 77, ha sentenciat amb el setè i definitiu gol.