Victòria d'infart de Catalunya sub 12 i bitllet per a les semifinals
FS Notícies | 19/04/2024
La Selecció Catalana sub 12 masculina de futbol sala ha guanyat 1 a 3 davant la Comunitat de Madrid i jugarà les semifinals contra Galícia, aquest dissabte a les 10.15 hores.

MADRID
1 - 3
MADRID
Alex Consuegra, Diego Pérez, Adrián Mancheño, Jaime Aguilera, Alejandro Rey, Álvaro Muñoz, Álvaro Calvo, Guillermo Fernández, Hugo Leal, Leo Moreno, Pablo Fernández i Lucas Villarreal
Xavi Martin, Roc Martí, Quim Jiménez, Xavi López, Héctor Cáceres, Marçal Lavilla, Elihu Galimany, Dylan Maturana, Emir Isai Montoya, Luis Vargas, Biel Guinart i Marçal Lanzas

1-2 Hugo Leal (21')

0-1 Héctor Cáceres (13'); 0-2 Dylan Maturana (20'); 1-3 Marçal Lanzas (29')
Àrbitres principals: Javier Leal i Pablo Illera      Àrbitre assistent: Pablo Serrano

Com una final anticipada. La Comunitat de Madrid i la Selecció Catalana sub 12 masculina de futbol sala han disputat un partit d'alt voltatge, amb un gran nivell de futbol sala i han demostrat un gran estat de salut en el futbol sala base. I és que ambdues seleccions, que havien guanyat a les dues primeres jornades, s'han vist les cares en un partit a cara o creu, amb el premi del bitllet per a les semifinals del Campionat d'Espanya per a l'equip vencedor. I aquest ha estat Catalunya, que ha guanyat per un ajustat 1 a 3 en un enfrontament on s'ha decidit fins als darrers segons quan el porter català, Marçal Lanzas, ha marcat de porteria a porteria amb Madrid atacant amb porter-jugador. Amb aquest triomf, la Selecció Catalana sub 12 masculina de futbol sala jugarà les semifinals aquest dissabte, a partir de les 10.15 hores i en directe pels canals de l'RFEF, contra Galícia.

L'estratègia marca la diferència. Madrid i Catalunya han disputat un primer temps igualat, travat, molt tàctic, amb poques ocasions clares de gol i amb els dos conjunts intentant evitar les pèrdues de pilota. Madrid i Catalunya han mantingut una gran intensitat en defensa, la qual cosa ha incomodat als dos atacs que no han sabut trobar espais a la defensa. Només a dos minuts pel final, i després d'un temps mort sol·licitat pel seleccionador català, Roc Jordana, ha servit per col·locar el 0 a 1. Jugada de pissarra, gol d'Héctor Cáceres i cap al descans.

A la represa, la Comunitat de Madrid ha començat amenaçant a la porteria de Catalunya amb xuts exteriors perillosos entre la defensa i el porter català. Tot i això, al minut 20, Dylan Maturana ha aprofitat un rebot dins l'àrea després d'una falta executada per Luis Vargas per augmentar diferències. Poc després, aprofitant l'embranzida del gol, Marçal Lavilla ha tingut el tercer. Ha perdonat i gol de Madrid. Gran acció d'estratègia amb toc d'esperó d'Hugo Leal per escurçar diferències i posar emoció al partit. Fins i tot, la Comunitat de Madrid ho ha provat atacant amb porter-jugador en els darrers dos minuts disposant de dues clares ocasions de gol. En aquest escenari, Marçal Lanzas ha estat superlatiu sota pals i en els darrers segons, després de blocar una pilota, ha xutat de porteria a porteria establint el definitiu 1 a 3 fent embogir a la parròquia catalana.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.